Niki Tuuli valmiina taistelemaan voitosta

Australian avausviikonlopun hienoiset pettymykset on nyt jätetty taakse ja Kallio Racing valmistautuu hyvillä mielin kauden toiseen MM-osakilpailuun. Noin 400 kilometriä Thaimaan pääkaupungista Bangkokista sijaitseva Changin moottorirata on uusi tuttavuus ja haasteita on luvassa, mutta usko omaan tekemiseen on kuitenkin vahva.
 
”Täytyy myöntää, että Australian avauskisa oli todella vaikea, mutta siitä huolimatta fiilis on nyt korkealla. Rata on uusi, joten täytyy ajaa maltilla ja pikkuhiljaa nostaa vauhtia. Tarkoitus on lähteä kehittämään ajamista rentouden kautta”, ensimmäisessä osakilpailussa viidenneksi sijoittunut Niki Tuuli toteaa.
 
Vaikka Australiassa ei toivottua onnistumista tullutkaan, osoittivat Tuuli ja Yamaha R6 olevansa kova yhdistelmä. Thaimaassa tavoitteet ovat jälleen korkealla.
 
”Eihän sitä sovi tavoitteita mihinkään laskea. Nyt parannetaan ajoa ensimmäisestä kisasta ja sunnuntaina tavoitteena on voitto!”
 
Tiimipäällikkö Vesa Kallio lähestyy kilpailua maltilla ja povaa viikonlopusta äärimmäisen haastavaa, sillä olosuhteet ovat todella lämpimät ja kosteat.
 
”Tarkoitus on edetä rauhallisesti ja opetella rata huolellisesti. Treeneistä saadaan tärkeää dataa, jota voimme hyödyntää viikonlopun edetessä. Kuumuus antaa varmasti lisämausteen renkaiden pitoa ja moottorin tehoja ajatellen. Toki myös kuljettajien fysiikka on kovemmalla koetuksella, mutta lähdetään tekemään kovasti töitä ja taistellaan hyvistä sijoituksista”, Vesa Kallio sanoo.

Uusin numero