Niki Tuuli tähyää pisteille Assenissa

SIC Racing -tiimin suomalaiskuljettaja Niki Tuuli on ehtinyt rentoutua hieman edellisen, puolitoista viikkoa sitten ajetun Barcelonan MM-osakilpailun jälkeen ja suuntaa nyt akut ladattuina kohti Hollantia.

– Minulla on tosi hyvä fiilis Asseniin menosta. Vietin kotona viikon edellisen kilpailun jälkeen, joten nyt tunnen olevani valmiina tähän kisaan, imatralainen toteaa.

Tuulilla on edessään nyt neljäs osakilpailu Moto2-luokassa, mutta tällä kertaa rata on hänelle entuudestaan tuttu.

– Tiedän radan melko hyvin Supersportin MM-sarjasta, tosin silloin pyörä oli täysin erilainen. Mutta ainakaan tällä kertaa minun ei tarvitse käyttää niin montaa kierrosta aikaa radan tutustumiseen. Pidän Assenista tosi paljon ja odotan innolla, että pääsen ajamaan siellä Moto2-pyörällä.

Tuuli on kolmen edellisen osakilpailun ajan pystynyt kiristämään vauhtia, tosin edellisessä Barcelonan osakilpailussa matka päättyi kaatumiseen kilpailun alkumetreillä.

– Luulen, että tänä viikonloppuna vauhtini kasvaessa, meidän täytyy keskittyä siihen, mitä voimme pyörässä muuttaa, jotta voin parantaa menoa entisestään. Aloitimme tämän työn jo Barcelonassa ja meillä on suunnitelma Asseniin, joten olen positiivisin mielin sen suhteen, että voimme ottaa taas askeleen eteenpäin.

– Tavoitteenani on tehdä tasaisia kierrosaikoja eikä kaatua! Haluan päästä lähemmäs MM-pisteitä ja olla top15:ssä, jos mahdollista. Pusken siihen suuntaan ja katsotaan, miten käy.

 

Uusin numero