Niki Tuuli seitsemäs Imolassa

Tuuli ajoi kisan lopussa jo sijalla viisi, mutta pieni kosketus Anthony Westin kanssa maksoi sen, että tämä ja Randy Krummenacher pääsivät ohi. Tuuli jäi kisan voittaneesta Jules Cluzelista 16,199 sekuntia.

“Sain erinomaisen startin ja ohittelin kilpailijoita ensimmäisillä kierroksilla. Pitäisi silti pystyä vielä parantamaan vauhtiaan kilpailun alkupuoliskolla, menetin ihan liikaa aikaa tuoreella renkaalla. Kisan loppupuolella kaikki tuntui taas paremmalta ja mielestäni tämä oli kauden paras kilpailuni”, Tuuli sanoi.

”Toki ero kärkeen on yhä liian iso. Ja nyt viides sija oli ihan otettavissa. Jatkamme taistelua ja meidän on keskityttävä saamaan parempia aika-ajosuorituksia.”

CIA Landlord Insurance Hondan tiimipäällikkö Simon Buckmaster oli samoilla linjoilla.

”Nikin olisi pitänyt pystyä ajamaan kilpailun alku nopeammin. Hän parantaa koko ajan, mutta sopeutuminen Yamahalta Hondalle on kestänyt hiukan oletettua pidempään. Taas tuli kuitenkin paikka TOP10:ssä, joten se oli oikein hyvää työtä.”

Myös Tuulen tallikaveri Andrew Irwin ajoi pisteille oltuaan 14:s.