Niki Tuuli: ”Sain ajettua hyviä kierroksia, tästä on hyvä jatkaa”

Tuuli käväisi jo 20 joukossa parhaimmillaan. Tiimipäällikkö Johan Stigefeltin mukaan kilpailu oli heille vaikeampi kuin viikon takainen Tshekin osakilpailu.

”Tämä rata ei ole niin pitkä, mutta se on erittäin tekninen ja vaikea ajaa. Tämä ei ollut Nikille helppo viikonloppu, mutta se oli erittäin opettavainen. Kertaakaan hän ei kaatunut, mikä on hieno asia. Niki ajoi kilpailussa oikein hyviä kierrosaikoja, mutta toki pieniä virheitäkin tuli. Tärkeintä oli kuitenkin saada taas lisää kokemusta. Seuraavaksi edessä hänelle jälleen uusi rata Silverstonessa, mutta se sopii paremmin Nikin ajotyylille, Stigefelt kommentoi.

Tuuli oli melko tyytyväinen kilpailuunsa, vaikka myönsikin tehneensä virheitä.

”Warm up oli tosi vaikea. Kilpailuun teimmekin kokonaan uudet säädöt. Ensimmäiset kierrokset olivat hyviä ja tein paljon ohituksia, mutta sen jälkeen alkoi tulla ongelmia. Jarrutin pari kertaa liian myöhään ja ajauduin leveäksi. Oli yritettävä vain päästä aina uudestaan ajorytmistä kiinni. Paransin sen jälkeen ajamistani ja sain taas hyviä kierroksia aikaan, ajoin lopussa viikonlopun nopeimmat kierrokseni. Seuraavassa kilpailussa on vain jatkettava siitä, mihin nyt jäin”, Tuuli kertoi.
 

Uusin numero