Niki Tuuli luottavaisena Aragoniin: ”voitto kisasta ja sitten polvioperaatioon”

MM-sarjan toista sijaa hallussaan pitävä Yamaha-kuljettaja Niki Tuuli on hyvillä mielin ennen kilpailua. Australiasta ja Thaimaasta alkanut sarja on sujunut mukavissa merkeissä ja ensimmäisessä Euroopan maaperällä ajettavasta kilpailusta on lupa odottaa jopa entistä parempaa tulosta.

”Aragon on tuttu paikka, mutten ole koskaan päässyt täällä palkintopallille, joten se tilasto on syytä muuttaa. Voitosta lähdetään ajamaan, se on tietenkin selvä juttu”, Tuuli sanoo.

Viikonlopuksi on luvattu epävakaista säätä, mutta se ei imatralaista haittaa. Tavoite on parantaa ajamista entisestään ja sitä kautta lunastaa paikka palkintopallin korkeimmalta korokkeelta.

”Siihen pyritään, että saadaan koko viikonlopun ajan tasaisia suorituksia aikaiseksi. Sitä kautta sitten pystytään iskemään sunnuntaina.”

Thaimaassa tuuli kiidätti R6:n hienosti kolmanneksi, mutta hyvä tulos vaati veronsa. Tuuli teki näyttävän rodeasuorituksen hurjassa vauhdissa ja loukkasi samalla polveaan.

”Polvi sai sen verran kipeää, että ensi viikolla joudutaan sitä sitten operoimaan. Toivottavasti saadaan se nopeasti kuntoon”, Tuuli toteaa.