Niki Tuuli: ”Kokemuksestani tulee olemaan hyötyä Thaimaassa”

Buriramin Chang International Circuitilla ajetaan viikonloppuna ensi kertaa kilpaa MM-sarjassa. Herman Tilken suunnittelemalla radalla on koko sarjan pisimmät suorat, mutkia on kaikkiaan 12.

Radalla on ajettu ennenkin Superbiken MM-sarjaa, joten se on tuttu sarjassa ajaneelle suomalaiselle. Tuuli uskoo, että hän pystyy ensi viikonloppuna käyttämään kilpailussa hyödyksi kokemustaan radasta.

“Odotan Thaimaan GP:tä todella paljon, koska pidän radasta ja minulla on sieltä erittäin hyviä muistoja. Toki kokemus WSBK:sta ei ole niin valtava etu Moto2:ssa, koska ajolinjat ovat erilaiset.  Mutta etua tulee siitäkin, että tietää, millainen rata on”, Tuuli sanoo SIC Racingin tiedotteessa.

Vaikka suomalaisen sijoitus edellisessä kilpailussa Aragoniassa ei ollut kummoisempi, viikonlopussa oli silti myös positiivisia asioita.

”Aragonian viikonloppu ei ollut huono. Menimme eteenpäin ja tiedämme nyt, mitä meidän on parannettava. Niihin asioihin tulemme paneutumaan Thaimaassa heti, kun radalle pääsemme. Uskon että aiempi kokemukseni radasta auttaa minua keskittymään nyt vain olennaisiin asioihin kuten ajotyylini säätämiseen. Uskon, että nyt vauhti löytyy aikaisemmin”, Tuuli uskoo.
 

Uusin numero