Nike Lunna Yyterin valtias

Taisteluun Yyterin herruudesta oli ilmoittautunut mukaan 15 kuljettajaa. Kilpailussa ajettiin 20 alkuerää, jonka jälkeen viisi parasta pistemiestä meni suoraan illan finaaliin.

Nopeinta vauhtia alkuerissä piti kotiradallaan ajanut, täksi kaudeksi Forssan moottoriseuran riveihin siirtynyt Marko Suojanen keräten viidestä alkuerästään 13 pistettä.

Karhulan vasta 16-vuotias Nike Lunna, sekä Haapajärven Niko Siltaniemi keräsivät eristään 12 pistettä mennen myös illan finaaliin. Viimeiset kaksi finaalipaikkaa menivät 11 pistettä keränneille, yhdestä kaatumisesta huolimatta Kuusankosken Teemu Lahdelle, sekä Seinäjoen Joni Keskiselle.

Myös Seinäjoen Herman Kenkkilä keräsi 11 pistettä, mutta jäi erävertailussa finaalin ulkopuolelle.

Alkuerissä nähtiin myös dramatiikkaa, kun Forssan Henri Ahlbom kaatui pahannäköisesti erässä kuusi ja jouduttiin kuljettamaan sairaalaan. Ahlbom selvisi kuitenkin ilman murtumia.

Illan finaalissa startista kärkipaikan otti Marko Suojanen saaden peräänsä Nike Lunnan ja Teemu Lahden, Joni Keskinen ja Niko Siltaniemi seurasivat takaa. Suojanen pitikin johtopaikkaa, kunnes teki ajovirheen, josta Lunna ja Lahti pääsivät kuittaamaan Suojasen ohi.

Lopulta Lunna siis voittoon, Lahdelle hopeaa ja Suojaselle pronssia. Neljänneksi sijoittui Niko Siltaniemi ja finaalissa viimeiseksi ja kisassa viidenneksi sijoittui Joni Keskinen.