Nieminen mainiossa iskussa Hyvinkäälle

Eräsijat 2., 3., 1. ja 1. MXCB-luokassa ajanut Nieminen, lähtee luottavaisena Hyvinkään Motocrossliiga osakilpailuun.

– Laitilan kisasta ei vielä kannata vetää kovin suuria johtopäätöksiä, kyseessä kuitenkin enemmän "testikilpailu" kaikille. Ihan hyvältä ajo tosin tuntuu ja kunto riittää ajamaan erät täysillä loppuun, kertoi Nieminen

– Viime viikonloppuna oli viimeistelyleiri kisakauteen, ajettiin iskaritestiä Race Prosin Mika Sirosen kanssa Riihimäelle ja tehtiin ajoharjoituksia valmentajan johdolla Hyvinkäälle, jatkoi hyväntuulinen Nieminen.  

Tallin toinen tulokaskuljettaja Toni Koskinen on kärsinyt sairastelusta talven aikana. Himoharjoittelija tiedetty Koskinen on joutunut ottamaan viime kuukaudet maltilla.

– Henkisesti on ollut raskasta, mutta täytyy vaan edetä päivä kerrallaan ja tehdä lääkärien ja valmentajan ohjeiden mukaan, selventää Koskinen tilannettaan.

– Hyvinkäälle lähdetään taistelemaan. Ajan kilpailun tällä kertaa enemmän itseäni vastaan, en ole täysin 100%:ssa kunnossa, järki täytyy pitää mukana, toteaan Koskinen.

Samuli Jokiniemellä on takana onnistunut talviharjoittelukausi, muutamaa pientä luokkaantumista lukuunottamatta.

– Tosi hyvät on fiiliksit ja Hyvinkäälle lähdetään mittaamaan vauhtia missä mennään, kertoo Jokiniemi.

– Tavoitteista on vielä vaikea sanoa, tämä on kuitenkin vasta ensimmäinen kausi Yamaha YZ125:sen puikoissa ja tässä rakennetaan pohjaa tuleville vuosille, jatkaa kohta 14-vuotta täyttävä Jokiniemi.

 

Uusin numero