Nieminen ajoi jälleen erävoittoon

– Tyytyväinen olen päivän tulokseen. Vähän oli ylimääräistä jännitystä päällä, kun ympärillä oli ensimmäistä kertaa tiimin teltat ja ihmiset. Puomin kaaduttua jännitys katosi ja toiseen erään lähdettiin jo "normaalista" olotilasta", kertoi hyväntuulinen Nieminen.

– Kahden viikon päästä kilpailen Vantaan Motocrossliigassa, ensi viikonloppuna treenataan taas valmentajan johdolla, hyvillä fiiliksillä eteenpäin, päätti 11-vuotias Nieminen.

Koskinen onnistui
"puolikuntoisenakin"

– Aika-ajossa olin 11., 1-2 sekuntia pitäisi lähteä helposti pois, kun saadaan vaan ajoa lisää alle. Otin aika varmaan päälle, tiimikin painotti, että pitää ajaa ilman turhia riskejä, totesi itsevarman oloinen Koskinen.

– Molemmissa erissä otin hyvät startit, Yamaha YZ125 tuntuu irtoavan puomilta todella terävästi. Rengasvalinta osoittautui myös oikeaksi. Paikalla oli Dunlopin miehet, jotka osaavat asiansa, kertoi Dunlop MX11 kauharenkaalla ajanut Koskinen.

– Eräsijat 12. ja 8. toivat minulle totaalin 9. sijan. Viimeiset 2 kierrosta oli pakko tiputtaa vauhtia, talven sairastelut ovat estäneet täysipainoisen harjoittelun. Siihen nähden voin olla tyytyväinen suoritukseeni, kommentoi ensimmäisen kilpailunsa 125-kuutioisella ajanut Koskinen.
 
Jokiniemellä myös ensimmäinen
kilpailu 125-kuutioisella

– Aika-ajossa olin 9., sijoitus tyydyttää, sillä tämä oli vasta ensimmäinen kisani 125-kuutioisella. Molemmissa erissä startit vähän epäonnistuivat, mutta tiedän jo missä syy oli. Vantaalla parin viikon päästä asia on korjattu, analysoi Jokiniemi.

– Pystyin molemmissa erissä nousemaan ja löysin hyvin ajolinjat ohituksia varten. Eräsijat 17. ja 13. eivät ole aivan sitä mitä lähdin tavoittelemaan, vauhtini riittää ajamaan liigassa 10 parhaan joukkoon, jatkoi 13-vuotias Jokiniemi.

– Kuntoni on hyvä ja Yamaha YZ125 pelaa mainiosti. Tosi hienoa oli myös Niemisen Manen menestyminen lauantaina, se antoi itsellekin potkua omaan suoritukseen. Meillä on hyvä nippu urheilijoita tällä hetkellä tiimissä, henki on hyvä, innostui Jokiniemi tarinoimaan lopuksi.

Uusin numero