Nicky Hayden jatkaa Ducatilla

Maanantaina 31 vuotta täyttävä Hayden voitti MotoGP-luokan maailmanmestaruuden kaudella 2006 Hondalla. Hayden on kilpaillut Ducatin tehdastiimin riveissä kaudesta 2009 lähtien.

– Olen luonnollisesti erittäin tyytyväinen tähän sopimukseen. Rakastan työympäristöä, rakastan Ducati-faneja ja rakastan tätä brändiä, hehkutti Hayden tuttun laveaan tyyliinsä.

– Tämä on tärkeää aikaa Ducatille monessakin mielessä ja olen innostunut saadessani olla osana sitä. Itselläni on sellainen tunne, että minulla on vielä tekemättömiä töitä Ducatilla, jatkoi Hayden.

Haydenin jatkosopimuksen julkistaminen ajoitettiin USA:n GP:n ensimmäisten vapaiden harjoitusten alle.

– On mukavaa julkistaa tämä sopimus nimenomaan Lagunassa ja jakaa tämä hieno hetki fanieni, ystävieni ja perheeni kanssa. Jos saan vielä hyvän tuloksen aikaan sunnuntaina, niin se olisi samalla aika hyvä syntymäpäivälahja, myhäili Hayden.

Haydenin jatkosopimuksen uskottiin olevan vaarassa Yamahan satelliittitiimin brittikuljettaja Cal Crutchlowin taholta, mutta näin ei siis käynytkään.

Tosin Crutchlow on edelleen Ducatin kiikarissa, mutta enää vain siltä varalta, että Valentino Rossi päättää palata Yamahalle.

Hayden on ennen Laguna Secassa ajettavaa kauden kymmenettä MM-osakilpailua sarjassa kahdeksannella sijalla.

Hän on yltänyt kuluvalla kaudella parhaimmillaan kuudenneksi. Se on tapahtunut kolme kertaa, eli Qatarissa, Ranskassa ja Hollannissa.
 

Uusin numero