Neuvonen Kallio Racing Teamiin

Hallitsevan Suomen mestarin, valkeakoskelaisen Vesa Kallion lisäksi oranssimustassa tiimissä ajaa vaasalainen Markus Neuvonen ja lohjalainen Joakim Niemi.

Kallio ja Neuvonen kilpailevat Superbike-luokan tehokkailla pyörillä ja tiimin juniori, 14-vuotias Niemi aloittaa toisen kautensa 125-kuutioisten luokassa.

Omaa tiimiään vetävä Kallio on tyytyväinen julkaistuun kokoonpanoon:

– Vuodenvaihteen molemmin puolin neuvottelimme eri kuljettajien kanssa. Joakim Niemi ajoi meillä jo viime vuonna esittäen erittäin lupaavia otteita. Markus Neuvonen on tiimin uusi kasvo. Uskon hänen kykyjensä riittävän aivan voittotaisteluihin saakka. Viime kaudella Markus ajoi jo kovaa, vaikka kaluston puolesta hän joutui antamaan hieman tasoitusta, Kallio selvitti.

Tiimin uusi tulokas on valmiina vastaamaan haasteisiin ja tiiminsä odotuksiin.

– Täytyy kiittää luottamuksesta ja antaa kaikkensa koko tiimin puolesta. Työtä tehdään kovasti sen eteen, että pääsisin lajissa mahdollisimman pitkälle. Viimeiset kolme kautta olen ajanut 600-kuutioisella Yamahalla, mutta nyt pääsen 1200-kuutioisen KTM RC8R:n sarviin, viime vuoden Superstock-luokan SM-pronssimitalisti Neuvonen iloitsi.

Viime vuonna viidenneksi piikkiluokan SM-sarjassa debytoinut Joakim Niemi odottaa positiivisen kehityksen jatkuvan kaudella 2010.

– Lähden tietysti parantamaan edellisestä vuodesta, joka sujui vielä osittain opettelun merkeissä. Mitalisijoille ajaminen on nyt tavoitteena, kun kalusto ja ennen kaikkea kuski on kehittynyt, Niemi ennakoi.

Tiedote ja kuva: Jarno Saari

Uusin numero