Naisten cupin ja kerhojoukkueiden kuulumisia toisen päivän jälkeen

Naisten kisassa Suomen joukkue kärsi jo maanantaina aikasakoista, kun Charlotte Ljunglinille niitä kertyi siinä määrin, ettei hän päässyt enää jatkamaan tiistaina. Suomi jatkoi kuitenkin Marita Nyqvistin ja Hanna Mertsalmen voimin. Ranskan joukkue on ehjänä mukana ja kisan kärjessä, Suomi on toisena, Ruotsi kolmantena. Erityisesti Nyqvistin ajo on ollut mahtavaa ja hän johtaakin naisten henkilökohtaista kisaa.
Kerhojoukkueiden kisassa Club SML:n eli ”Bike-poikien” (Petteri Gustafsson, Janne Vesterinen, Niko Kalatie) ensimmäinen päivä meni loistavasti, sijoitusoli yhdeksäs, 63 kerhojoukkueen joukossa. Myös toinen päivä lähti liikkeelle hyvin, mutta loppupäivästä Kalatielle iski moottoriongelmat, ja hän joutui pitkään remontoimaan pyöräänsä. Se aiheutti kahden tunnin aikasakon, jonka takia joukkue putosi sijalle 20, mutta näillä näkymin se saattanee pystyä jatkamaan keskiviikkona.
Janne Vesterinen oli hyväntuulinen, kuten koko joukkue. ”Kyllä minullakin oli melkoisia kuvioita päivän aikana, mutta onneksi näyttää nyt, että päästään jatkamaan. Reitti on kyllä tosi rankkaa ja aikataulu tosi tiukkaa. Vaikka nyt kävikin, että Nikolle tuli isot pisteet, niin voi olla, ettei monikaan kerhojoukkue selviydy läpi ilman ongelmia”, kommentoi Janne Vesterinen.
Parhaana suomalaiskerhona jatkaa Racing Club Kaipiainen (Janne Tuominen, Kimmo Hongisto, Jarno Tyllinen). Toisen päivän jälkeen sijoitus on yhdeksäs. Kaikki kuskit ovat vetäneet hyviä aikoja, ja ennen kaikkea niin tasaisia aikoja, että voisi uskoa miesten ajavan porukassa ja peräkkäin.

Uusin numero