Naismaajoukkue Yamahalla Sixiin

Mäntsäläläinen Marita Nyqvist (s. 1985) on Lady Cupin viisinkertainen mestari. Hän on ajanut Päijänneajon 5 kertaa läpi ja ajanut aiemmin myös Six Days Enduron Portugalissa 2009. Heinolan EM-kisoissa Marita oli kolmas. Maritan pyörä on Yamaha YZ125.

Padasjokelainen Hanna Mertsalmi (s. 1991) on ajanut Lady Cupissa kolme kertaa hopealle ja takana on myös tämän vuoden Päijänneajo. Sixissä Hanna ajaa Yamaha YZ125:lla.

Vihtiläinen Charlotte Ljunglin (s.1975) on ajanut Päijänneajon läpi kolme kertaa ja kerran myös Six Days Enduron, Portugalissa 2009. Samana vuonna tuli pronssia Lady Cupissa. Sixissä alla on Yamaha YZ 250F.

Maire ”Mami” Jäntti toimii naisjoukkueen joukkueenjohtajana ja on tyytyväinen tiimiin ja kalustoon: ”On iso plussa, että koko tiimi ajaa nyt Yamahalla: kaikilla on luotettava peli alla ja myös huolto on helpompi hoitaa, kun kaikki ajavat samalla merkillä. Omaakin kokemusta Yamahalla on koko perheellä pitkältä ajalta ja yhtenäinen Yamaha-joukkue on ollut haaveena jo kauan. ”, Mami kertoo.
”Joukkueen tavoitteet ovat pitkällä tähtäimellä korkealla ja joukkue on kehittynyt tosi paljon, siitä kiitos myös Tomi Konttiselle Suomen Moottoriliittoon. Myös joukkueen valmistautuminen Sixiin etenee hyvin ja haluamme kiittää tästä myös Yamahan maahantuoja Konekeskoa, Janne Pesosta Yamaha Center Tampereelta sekä J-P Lainetta Huoltokaksikosta. Hyvät tukijoukot ovat mahdollistaneet täysipainoisen valmistautumisen kunnon kalustolla.”, Jäntti kiittelee.

Tiedote: Yamaha

Uusin numero