Mustosen sysimusta kilpailu Ranskassa

Illan kilpailusta muodostui kuitenkin Jesselle painajainen. Avauserä ei tuonut pisteitä ja toisesta erästä herui hyvästä alusta huolimatta vain piste. Kolmannessa erässä Jesse otti jälleen tykkistartin, mutta tuomari keskeytti erän epätasaisen startin vuoksi. Jessen reaktiot oli liian hyvät, ja kun alla oli varoitus toisesta erästä, hylättiin varkauden mies uusinnasta. Neljännessä erässä alku oli jälleen vahva, mutta maaliin Jesse tuli neljäntenä, joten plakkariin yksi piste.

Viides alkuerä toisti illan kaavaa ja naulasi suomalaisen sysimustan illan. Taas Jessen reaktiot oli liian hyvät ja tuomari hylkäsi Jessen. Näin La Reolesta saaliina vain kaksi MM-pistettä ja 16. sija.

– Oli surkea kisa, tämä pitää unohtaa heti. Tänään ei vaan ukosta ollu näköjään enempään, Jesse huokaa pettyneenä.

– Kun kaksi ensimmäistä erää meni heikosti, niin kolmanteen lähdettiin hirmuisella tsempillä. Pudotin kytkimen, mutta muut ei reagoinu ja minut hylättiin, Jesse jatkaa.

– Viimeisessä erässä kävi samoin, pudotin kytkimen ja sain huippustartin, mutta startti oli liian hyvä ja taas tuli hylky, mies toteaa.

– Appe teki jälleen mahtavan työn. Pyörä toimi hyvin, mutta nyt ei ollu mun ilta, päättää Jesse.

La Reolen voittoon ajoi kotiyleisön riemuksi hallitseva maailmanmestari Mathieu Tresarrieu ennen nuorta Hollantilaista Romano Hummelia ja MM-pistejohtoaan kasvattanutta Ranskan Dimitri Bergeä. Jesse on kahden kilpailun jälkeen pisteissä yhdeksäs.

Uusin numero