MTV:lle kolmen vuoden sopimus ratamoottoripyöräilyn MM-sarjaan

C Moren moottoriurheilutarjonta jatkuu muhkeana myös tulevina vuosina. MTV on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen ratamoottoripyöräilyn MotoGP:n sekä Moto2- ja Moto3-luokkien aika-ajojen ja kilpailujen näyttämisestä suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa cmore.fi sekä C Moren kanavilla.

Vuonna 2019 kisaviikonloppuja on luvassa päättyneen kauden tapaan 19. Kisakausi starttaa Qatarista jo vajaan kolmen kuukauden kuluttua, 9.–10. maaliskuuta, ja huipentuu Valencian päätöskisaan runsaat kahdeksan kuukautta myöhemmin, marraskuussa 2019.

”Se tarkoittaa vuoden aikana suoria lähetyksiä 38 päivänä. MotoGP on maailman suosituimpia moottoriurheilulajeja, eikä ihme, sillä kisoissa sattuu ja tapahtuu lähdöstä maaliin. Kisatapahtumia televisioidaan yli 200 maahan, ja on ilo olla C Moren kanssa tässä porukassa mukana”, toteaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero

Suomalaisittain MotoGP-rintamalta kuultiin hiljattain myös muita hienoja uutisia: Polvensa pahasti heinäkuussa loukannut Mika Kallio palasi Jerezin testibaanalle jo tällä viikolla. Kallio jatkaa ensi kaudella jo tutusti KTM:n testikuljettajana. Hänellä on täten mahdollisuus ajaa myös kisoissa villillä kortilla, ja mikäli joku KTM:n tai sen satelliittitallien kuljettajista loukkaantuisi kauden aikana, on Kallio valmiina tuuraamaan kisoissa ketä tahansa neljästä kuljettajasta.

Ratamoottoripyöräilyyn lanseerataan ensi vuodeksi uusi sähkömoottoripyörien MotoE-luokka. Tallipäällikkönä Moto2- ja Moto3-luokissa Red Bull KTM Ajo -tallissa jatkava Aki Ajo johtaa tallia myös MotoE:ssä, ja tiimiin kuuluu suomalaisista myös kuljettaja Niki Tuuli, joka debytoi päättyneellä kaudella Moto2-luokassa. MotoE-kisoja ajetaan lanseerauskaudella viisi, ja ne järjestetään MotoGP:n viiden Euroopan kisan yhteydessä. Nämäkin kisat nähdään C Morella. 

MotoGP:n lisäksi C Moressa nähdään vuosina 2019-2021 edelleen myös kaikki Formula 1 -kisaviikonloput.

MotoGP, Moto2 ja Moto3 C Morella vuonna 2019 (aika-ajot lauantaisin, kisat sunnuntaisin):

10.3. Qatar
31.3. Argentiina
14.4. Yhdysvallat 
5.5. Espanja (Jerez)
19.5. Ranska
2.6. Italia
16.6. Espanja (Barcelona)
30.6. Hollanti
7.7. Saksa
4.8. Tshekki
11.8. Itävalta
25.8. Iso-Britannia
15.9. San Marino
22.9. Espanja (Aragon)
6.10. Thaimaa 
20.10. Japani 
27.10. Australia 
3.11. Malesia
17.11. Espanja (Valencia)
 

Uusin numero