MP19 -Messujen koeajopyörät on julkaistu

Koeajamaan pääsee BMW:n, Harley-Davidsonin, Husqvarnan, Hondan, Indianin, Kawasakin, KTM:N, Suzukin, Triumphin ja Yamahan uutuusmoottoripyöriä. Koeajossa on myös sähkömoottoripyöriä ja mopoja:  Lifan, Silence, Scogo ja Vetta sekä Peugeot, Drac ja Conan.
Koeajopyörät löytvät tapahtuman sivulta:
https://mp.messukeskus.com/messuilla/koeajo

 
Koeajoradalla pääsee koeajamaan moottoripyöriä joka päivä. Sunnuntaina 3.2. koeajorata on kuitenkin varattu klo 12 jälkeen kevytmoottoripyörien ja mopojen koeajolle. Silloin kortittomat myös  yli 15-vuotiaat pääsevät koeajamaan huoltajan luvalla. Koeajossa on Hondan, Kawasakin,  KTM:n, Suzukin ja Yamahan kevytmoottoripyöriä, Peugeot, Drac ja Conan mopoja sekä  sähkömoottoripyörät Lifan, Silence, Scogo ja Vetta. Sunnuntaina aamupäivällä on normaalisti koeajoa isoilla moottoripyörillä. 
 
Koeajajien kannattaa rekisteröityä koeajajaksi jo ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla. Moottoripyörät varataan paikanpäällä ja varauksen kannattaa tehdä  heti messuille saavuttuaan, jotta pääsee ajamaan haluamaansa pyörää. MP-messuilla on ajovarusteita koeajajille, joten niitä ei tarvitse ottaa mukaan.
 
Viime vuonna koeajoradalla ajettiin noin 1 500 koeajoa.
  
 

Uusin numero