MP Stars -hakuun lisäaikaa 22.1 asti

MP Stars etsii 13 kilpamoottoripyöräilijää ajamaan MP Stars lipun suojissa kauden 2019. Kisaajat saavat merkittävää tukea MP Stars -hankkeen kautta alan toimijoilta ja voivat kisata ilman taloudellista painetta. On laskettu, että tukea on 150 000 euron arvoista. Tuen voi saada ensimmäistä kauttaan ajava tai kokeneempi kuski. Arpaonni ratkaisee. Arvontaan osallistuneen pitää olla paikanpäällä MP-messuilla perjantaina 1.2. klo 17, kun kuskit arvotaan. Messuviikonloppuna alkaa heti koulutus kisakuskeille MP-messuilla. 

Kisakuskeja etsitään 13 eri sarjassa, joissa on edustettuna lajeista Road Racing, Motocross, Enduro, Ratalajit, Supermoto ja Minisupermoto, Classic lajit ja muut lajit. Arvontaan voivat osallistua kaksipyöräisten lisäksi sivuvaunullisilla moottoripyörillä kisaavat.  Mönkijöillä SML:n alaisissa kilpailuissa kisaavat voivat ilmoittautua muut lajit -ryhmään.
Arvontaan voi ilmoittautua 22.1.2019 asti tapahtuman verkkosivuilla www.mpstars.fi, josta löytyvät myös tarkemmat tiedot ja ohjeet.  
Voitettuaan arvonnassa  kilpamoottoripyöräilijä saa tukea mm.  lisenssiin, kilpailumaksuihin, varaosiin ja varusteisiin. MP Stars kouluttaa kuskeja myös toimimaan sponsoreiden kanssa ja kertomaan kisakaudestaan median kautta suurelle yleisölle. Kilpailijoille tarjotaan myös huoltokoulutusta, eri lajien kokeilumahdollisuuksia ja ajopäiviä.
MP-messut on mukana toiminnan moottorina. MP Stars -hanketta tukevat muun muassa Messukeskus, Suomen Moottoriliitto, KTM Nordic, SGN / Allright, XL Moto, 24MX, Biketeam, Blackseven, Honda, Arai, AEL, Radio City, MP Maailma, Bike, Offroad Pro ja kaikki kilpailuja järjestävät kerhot.  

 

Uusin numero