MP Pää pyörällä podcastin Miss MP -erikoisjakso

MP Pää pyörällä -podcastin spesiaali-jaksossa ovat Niko Kantolan kanssa rupattelemassa Miss MP Iida Latvala ja toinen perintöprinsessa Jonna Korpi, jotka molemmat ovat hurahtaneet moottoripyöräilyyn. 

Podcastin ensimmäisen tuotantokauden ohjelmissa on otettu esille moottoripyöräilyn aloittamiseen liittyviä asioita. Iida on tänä kesänä mennyt Haagan Autokouluun ajamaan moottoripyöräkorttia ja Jonna on kokenut motoristi. Tytöt kertovat fiiliksiään kisoista, jotka ovat jääneet molemmille lämpöisenä kokemuksena mieleen. Äänityspäivänä oli oltu varustekuvauksissa ja Jonna oli päässyt ajamaan moottoripyörällä. 

Hurjapäisen Jonnan moottoripyörä on legendaarinen pirteä Honda NSR, mutta polte isompaan moottoripyörään on kova. Pyörällä pitää olla hyvä ajaa ja sillä pitää päästä enenemään nopeasti. Mikä on Jonnan lempipyörä?

Iida sai lahjaksi Miss MP voitosta moottoripyöräkortin ja sitä on nyt suoritettu kesän aikana. Hän on haaveillut kortista jo kauan. Kuume on ollut päällä koko ajan, mutta nyt se vaan kasvaa ja kaikki moottoripyörät pistävät silmään liikenteessä.  Sopivatko uudet varusteet lempipyörään?

Ajovarusteet ovat tärkeät molemmille ja niiden pitää olla turvallisia ja mukavia pitkilläkin matkoilla. Iida on saanut monia hyviä vinkkejä varusteiden hankkimiseen ja kaikki ovat korostaneet kunnollisten varusteiden hankkimisen tärkeyttä. Turvallisuuden tunne tuo ajomukavuutta. Mihin tytöt suuntaavat moottoripyörillään? Millaista on olla naismotoristi? Onko aika muuttanut suhtautumista? Jännittääkö tuoretta motoristia? Ja estääkö jokin ulkonäköön liittyvä asia moottoripyöräilyn?

Iida kannustaa kaikkia naisia ja miehiäkin moottoripyöräilyn pariin, jos se kiinnostaa. Kesä jatkuu ja ajelemaan pääsee vielä. Helmikuussa molemmat ovat tulossa MP-messuille testailemaan erilaisia moottoripyöriä. Ennen sitä he suuntaavat uusissa ajovarusteissa ajelemaan!

Lähetyksessä kuulet myös, miksi kannattaa hakea Miss MP:ksi ja millaisia vinkkejä tytöiltä saa!

Jakson tarjoaa Eurobiker ja Sweep-ajovarusteet.

Uusin numero