MP Pää pyörällä -podcast: kuka on Niko Kantola?

Tällä kertaa grillattavaksi joutuu MP Pää pyörällä -podcastin juontaja Niko Kantola itse.

MP Pää pyörällä podcast – motoristilta motoristille tai moottoripyörästä haaveileville.

Käynnissä olevan tuotantokauden teemana on erilaiset motoristit. Nyt on vuorossa kuitenkin extra-lähetys. Tässä jaksossa vastataan seuraajien kysymykseen, kuka on Niko Kantola.

Aleksi Halen kaappaa lähetyksen ja selvittää, kuka on moottoripyöräalan monitoimimies ja MP Pää pyörällä podcastin ja liven isäntä Niko Kantola, joka inhoaa sanaa ei.

Klaukkalassa pörinän ja pärinän keskelle syntynyt Niko kasvoi moottoripyörien pariin ja pelasi jääkiekkoa intohimoisesti nuorena maalivahtina. Mistä kiinnostus moottoripyöräilyyn alkoi ja miten sitten kävikään Ruskeasannan moottoripyöräradalla? Vanhemmat olivat yrittäjänä moottoripyöräalalla, joten Niko on ollut seitsemän vuotiaasta asti mukana MP-messuilla – ensin kuitenkin maskottina. Vanhemmat toivat Suomeen Ducati-moottoripyöriä ja siihen bisnekseen lähti mukaan myös Niko valmistuttuaan koulusta. Kovassa työntouhussa tietoa ja taitoa moottoripyöräalalta sai paljon ja intohimo on säilynyt tähän päivään asti. Suomalainen moottoripyöräala on Nikolle tärkeä asia ja hän haluaa sitä kehittää. Miten Niko päätyi MP-messuista vastaavaksi Helsingin Messukeskukseen kymmenen vuotta sitten? Millaisia steppejä ja haasteita on ollut Nikon uralla? Intohimo moottoripyöräilyyn ja jääkiekkoon on periytynyt myös Nikon pojalle Juho Kantolalle, joka ajaa nyt circuit racing -kisoissa. Kisoihin tutustuminen alkoi Nikolla Ducati Cupin perustamisesta ja racing-tarinoita riittää. Uusia ideoita syntyy Nikolla usein aamusuihkussa ja se on ihan legendaarinen juttu. Isoja juttuja ovat olleet muun muassa hallienduron MM-kisat,  MP-messujen huikea ehkäpä maailman pisin asvaltoitu sisäkoeajorata, MP-häät ja tänä vuonna järjestetty MP Motoball -kisa. Niko on tehnyt paljon uusia asioita moottoripyöräalalla, joista MP Stars -projektin kuihtuminen harmittaa edelleen. Draivia löytyy edelleen  ja ideat viedään toteutukseen Nikon toimesta. On järjestetty MP-messuja, moottoripyörien koeajopäiviä ja autojen sisätiloista lähtevä koeajotapahtuma.  Missä mennään nyt Niko Kantola ja Imatran ajot? Tutustu Nikoon paremmin kuuntelemalla podcast!

Jakson mahdollisti Beta-työkalut, joita myy Suomessa 36 Sales Oy.

Tervetuloa uuden MP Pää pyörällä -podcastin pariin. Olemme saaneet paljon kyselyitä siitä, kuka on podcastia pitävä Niko Kantola ja nyt löytyvät vastaukset täältä: 

Klik

Uusin numero