MP Pää Pyörällä Live: adventure-moottoripyöräily on nyt suosittua

Niko Kantola (vas) ja Pake Manner.

Uusin MP Pää pyörällä live on julkaistu! https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/ Käy kuuntelemassa live adventure-moottoripyöräilystä.

MP Pää pyörällä liven teemana tällä kertaa on trendikäs Adventure-moottoripyöräily. MP Pää pyörällä liven isäntä Niko Kantola haastattelee aiheesta kolmea alan asiantuntijaa. Hondamies Patrick ”Pake” Manner Brandtilta kertoo Hondan adventure-kuulumisia. Enduron moninkertainen maailmanmestari  Kari  Tiainen tuo esille adventure-reissuja järjestäjän näkökulmasta ja motoristi Markku Rantala adventure-harrastajan näkökulmasta. MP Pää pyörällä liven lentävä reportteri Aleksi Haley raportoi Latvian junnuleiriltä ja  Miss MP21 Iida Latvala haastattelee äskeittäin kruunattua  Miss MP22 Jenna Huhtaa.

Ovatko hondamiehet mopomiehiä ja mihin uuden Monkeyn suosio perustuu? Adventure-moottoripyörät ovat erittäin suosittuja juuri nyt Euroopassa. Millaisia adventure-malleja on Hondalla, mikä on DCT-vaihde ja millaisia lisävarusteita on tarjolla? Pake ennustaa, että tulevaisuudessa lähdetään isoillakin adventure-moottoripyörillä maastoon ja seuraava mullistus moottoripyöräalalla on sähkömoottoripyörät. 

Motoristi Markku Rantala suuntasi viime kesänä viikon reissulle Lappiin Peter Panin järjestämällä matkalla. Reissussa oli kymmenen motoristia ja se kesti viikon. Seuraava reissu suuntautuu Peter Panin järjestämään ohjattuun 16 päivän seikkailuun  marraskuussa Vietnamiin. Ohjatulla reissulla löytyvät kaikki hienoimmat paikat! Mitkä ovat Markun parhaat vinkit?

Enduron maailmanmestari Kari Tiainen pitää adventure-moottoripyöräilystä ja järjestää seikkailuajoja ja -safareita Suomessa ja Espanjassa. Levin safarit Nordkappiin on monelle adventure-kuskille must-reitti.  Espanjassa on erinomaisia maisemareittejä.  Käytössä Karin järjestämillä reissulla on kevyitä adventure-pyöriä, joita on helppo ajaa.  701 Husqvarnaa on helppo käsitellä myös vuoristoteillä.  Miten eroavat Suomessa ja Espanjan seikkailut? Ja mitkä ovat Karin kolme vinkkiä aloitteleville adventure-motoristeille? 

hondabikes.fi

peterpan.com

exdreames.com 

Uusin numero