MP 19 -MESSUT ETSII PARIA MOTORISTIHÄIHIN

 MP-messut järjestää motoristihäät yhteistyössä Radio Cityn kanssa. Ilmoittautuminen alkaa 3.9. ja ilmoittautumisten joukosta valitaan vihittävä pari. Valintaan vaikuttaa parin tarina ja suhde moottoripyöräilyyn.
 
Sano tahdon MP-messuilla! 
 
MP-messuilla pariskunta vihitään näyttävästi tuhansien moottoripyöräilijöiden edessä. Tilaisuus on ikimuistoinen ja ainutlaatuinen. MP-messut tarjoaa tilat vihkitoimitukselle, hääkakun ja hotelliyön upouudessa Messukeskuksen hotellin sviitissä. Messukeskuksesta löytyy tilat myös privaatimmalle hääjuhlalle ison vihkimistilaisuuden jälkeen. Tarkempia tietoja motoristihäiden sisällöstä tulee syyskuussa.
 
Sinkkutarrat jaossa, sinkkutapaaminen Lahdessa
 
Moottoripyörään kiinnitettävät sinkkutarrat ovat jaossa motoristikahviloissa ja moottoripyöräliikkeissä. Yksi kohteista on Lahden Ace Corner, jossa järjestetään lauantaina 21.7. klo 12-15 motoristien sinkkutapaaminen. Lista paikoista, joissa tarroja on jaossa,  löytyy MP-messujen verkkosivuilta. Tarran voi tilata myös postitse Radio Cityn verkkosivulta
www.radiocity.fi/mphäät. Nouda tai tilaa siis itsellesi tai kaverille satulaan kiinnitettävä sinkkutarra avuksi morsiamen tai sulhasen etsintään. 

MP 19 -moottoripyörämessut järjestetään 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestää vuosittain Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Radio City on tapahtuman mediakumppani. 
 

Uusin numero