MP 16-messujen ohjelma on julkaistu

Messuilla viisi stunt-moottoripyöräilijää ajaa surmanajopallossa Dioriosin Globe Of Death Showssa ja suomalaiset hurjapäät polttavat kumia Stunt Freaks Team Showssa.

MP-messut esittelee kattavasti kaikki moottoripyörämerkit ja  Euroopan suurimman sisäkoeajoradan 5.-7.2.2016 Messukeskuksessa Helsingissä.

Diorios Globe Of Death Suomeen

MP-messuilla esiintyy maailmankuulu brasilialainen Daniel Diorio ryhmänsä kanssa.

MP-messuilla on kaksi kertaa päivässä  Globe of Death Show, jossa ajetaan moottoripyörillä ainutlaatuisessa 6000 kiloa painavassa surmanajopallossa.

Metallisessa surmanajopallossa ajaa samanaikaisesti viisi stunt-moottoripyöräilijää 80 kilometrin tuntivauhdilla. Diorion  show on henkeäsalpaava. Ryhmä on esiintynyt Sirkus Finlandiassa 2012.

Stunt Freaks Team Show

Suomalaisella Stunt Freaks Teamillä on MP 16-messuilla kaikkien aikojen suurin näytös, Stunt Freaks Team Show, perjantaina klo 19 ja lauantaina klo 17.

Odotettavissa on driftikisaa, FMXää ja yllätysnumeroita. Stunt Freaks Teamissä on 9 kuskia joista jokainen on taidoiltaan pohjoismaiden terävintä kärkeä.

Tiimi ajaa näytösajoja Suomessa ja kisaa Euroopassa.

Miss MP 16-kisat
ja muotinäytöksiä

Vauhdikkaan ohjelman lisäksi messuilla on naiskauneutta ja muotia. MP-messuilla valitaan Miss MP 16. Kisassa haetaan naiskauneuden lisäksi oikeanlaista asennetta.

Kisaan valitut kymmenen tyttöä esiintyvät messujen huikeissa ajovaruste-muotinäytöksessä lauantaina klo 13.30. Näytöksen on koonnut ja juontaa Viivi Pumpanen. Muotinäytöksiä on myös muina päivinä.  Miss MP 16 kruunataan lauantaina 6.2. klo 16.

Miss MP 16 –tittelin lisäksi voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon ja kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Myös perintöprinsessat ja näytteilleasettajien oma suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla. Kilpailu on jatkoa Miss Superenduro 2015 sekä Miss Supercross 2014 -kilpailuille ja sen järjestää MP-Messut yhteistyössä Helena Riihituvan kanssa. Kisaan voi ilmoittautua 8.1. asti.

Minimotokisoja
ja koeajoa

MP-messujen Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla voi koeajaa moottoripyöriä päivittäin. Aikaisemmin koeajossa on ollut vain pienemmät moottoripyörät, mutta nyt koeajaa voi myös isoja moottoripyöriä ja käytössä entistä isompi koeajorata.

Koeajettavissa ovat mm. Honda, KTM, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, H-D, Moto-Guzzi, BMW ja  BRP. Koeajoradalla tarjotaan helmikuista ajokokemusta sekä ensikertalaisille että kokeneille moottoripyöräilijöille. Kortittomat voivat koeajaa vain tiettyjä moottoripyöriä.

Koeajoradalla ajetaan myös Minimoto-kisoja, joita voi seurata päivittäin.

MP-messujen ohjelma on julkaistu ja se löytyy www.mpmessut.fi Petrol Circus Custom Bike Shown palkintojenjako on lauantaina 6.2. klo 16.40. Messujen mediayhteistyökumppani RadioCity tekee suoraa lähetystä päivittäin MP 16 -messuilta.

Messukeskus järjestää MP Moottoripyöränäyttelyn pe-su  5.-7.2.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. Mukana messuilla ovat kaikki moottoripyörämerkit: Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, MV-Agusta, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph, Victory ja Yamaha. Tapahtuman toimeksiantaja on Teknisen Kaupan ja Palvelujen yhdistyksen Moottoripyöräjaosto.

MP 15 -messuihin osallistui 182 yritystä ja tapahtumassa vieraili yli 55 200 kävijää.

Uusin numero