Motorrad Nordic ostaa rakentelukulttuuriin keskittyvän MCM-lehden

Motorrad Nordicin Gerry Nordström antaa MCM-lehden ensimmäisen numeron vuodelta 1985 MCM Classic Bike -lehden uudelle päätoimittajalle, Peter Dahlbomille. 

Kaksi Ruotsin johtavaa rakentelukulttuuriin ja custom- ja classic-pyöriin keskittyvää lehteä yhdistyvät uudeksi MCM Classic Bike -lehdeksi.

Pohjoismaisella lehtialalla tapahtui 15. kesäkuuta, kun Bikeä julkaiseva Motorrad Nordic ilmoitti ostaneensa MCM-lehden sen julkaisijalta, MCM Förlag/Hallinta AB:ltä. Kaupan seurauksena MCM ja Motorrad Nordicin julkaisema Classic Bike yhdistyvät. MCM ja Classic Bike ovat Ruotsin kaksi johtavaa pyöränrakenteluun sekä custom- ja classic-kulttuuriin keskittyvää lehteä.

Suurin osa MCM:n työntekijöistä jatkaa myös uuden lehden parissa. Uuden lehden päätoimittaja on Classic Biken päätoimittajana kunnostautunut Peter Dahlbom. Toimitusta odottaa nyt mielenkiintoinen tehtävä heidän yhdistäessä kaksi erittäin laadukasta lehteä entistäkin paremmaksi custom- ja classic-pyöriin ja rakentelukulttuuriin keskittyväksi lehdeksi.

– Yhdistyminen vahvistaa asemaamme oman aihealueemme johtavana pohjoismaisena lehtenä.  Tavoitteenamme on yhdistää uuteen lehteen parhaat puolet molemmista vanhoista ja luoda näin uusi, kiinnostava tuote, kertoo Peter Dahlbom.

MCM:n ja Classic Biken viimeiset numerot ilmestyvät heinäkuun alussa, ja elokuussa ilmestyy ensimmäinen uusi MCM Classic Bike.

Uusin numero