Motoristit kokoontuvat Imatranajon yhteydessä

Omana tapahtumanaan Imatranajon yhteydessä järjestetty International Imatra Motorcycle Touring näki päivänvalon vuonna 1971. Kokoontumisajo ehdittiin järjestää 16 kertaa ennen kilpailujen taukoamista Imatralla. Kilpailujen jälkeen järjestettyjen Muistoajojen yhteydessä on kokoonnuttu seitsemästi.
 
Siksi onkin luonnollista, että kokoontumisajo kuuluu olennaisena osana myös vuoden 2016 Imatranajoon ja International Imatra Motorcycle Touring Concentration kokoaa motoristit Suomesta ja ulkomailta Imatran Linnalan entiselle pesäpallokentälle. Kokoontumisajon portit avataan torstaina 18.8.2016 kello 18.00 ja tapahtuma päättyy sunnuntaina 21.8.2016 kello 18.00.
 
Kokoontumisajon alueella on tarjolla telttailua ja motoristien rentoa yhdessäoloa, ja tapahtumaan odotetaan yli viittäsataa osallistujaa. Alueella on oma anniskelualue ja kokoontumisajohenkistä ohjelmaa sekä elävää musiikkia.
 
Kokoontumisajolipun hintaan kuuluu Imatranajon viikonloppuranneke sekä aamupala noutopöydästä lauantaina ja sunnuntaina. Alueen läheisyydessä on lisämaksusta tarjolla myös noutopöytälounas.

Kokoontumisajon alueelta lähimpään kauppakeskukseen matkaa on noin 300 metriä, Imatran keskustaan noin 1,9 ja radalle 2,5 kilometriä. Lippujen hinnat ovat 95 euroa ja alle 15-vuotiailta 70 euroa. 

Uusin numero