Motoristien luottorengas Sport Touring -pyöriin uudistuu

Michelin Road 5 -renkaan rakenteessa ja kuvioinnissa on saatu merkittävää parannusta aikaan yhdistämällä kolme teknologiaa. Merkitys korostuu renkaan märkäpito-ominaisuuksissa.

Michelin Road 5:n märkäpito-ominaisuudet perustuvat oleellisesti seuraaviin ratkaisuihin:

  • Uusimman sukupolven kumiseokset
  • Dual compound -teknologia (MICHELIN 2CT ja MICHELIN 2CT+ kaksoiskumiseos)
  • Lamelloittu pintakuvio

Jopa yli 5 000 kilometrin ajon jälkeen Michelin Road 5:n jarrutusmatka märällä alustalla on yhtä lyhyt kuin uudella Michelin Pilot Road 4 -renkaalla.
Motoristeille erittäin tärkeä ominaisuus on lyhyt jarrutusmatka. Michelin onkin nyt panostanut Sport Touring -renkaidensa jarrutusominaisuuksiin märällä tiellä niin, että jarrutusmatka ei kasva renkaan kuluessa. Niinpä toistetuissa kokeissa voitiin osoittaa, että Michelin Road 5 pysähtyy vielä yli 5 000 kilometrin ajon jälkeenkin yhtä lyhyellä matkalla kuin uusi Michelin Pilot Road 4.

Näin suuren parannuksen aikaansaamiseksi Michelin sovelsi Michelin XST X -lamelliteknologiaa, joka on käytössä myös henkilöauton renkaissa. Michelin Road 5:n kuviointiin kehitettiin sen pohjalta Michelin XST Evo -teknologia, jossa lamellit ja kuviourat osittain yhdistyvät toisiinsa. Uusi pintakuvio leikkaa tehokkaasti vesipatjan pinnan ja poistaa veden kuviosta. Lisäksi Michelin XST Evo -lamelliteknologia varmistaa pidon pysyvyyden, sillä renkaan kuluessa lamellit laajenevat siten, että vesi poistuu yhtä tehokkaasti kuviosta.

Erinomainen pito kuivalla tienpinnalla yhdistyy vakaaseen käytökseen ja ajonautintoa lisäävään hyvään käsiteltävyyteen.
Märkäpito-ominaisuuksien lisäksi myös pitoa kuivalla tienpinnalla on parannettu. Lisäksi Michelin Road 5 on tärkeimpiin kilpailijoihinsa verrattuna ylivoimaisen vakaa ajettava ja loogisesti käyttäytyvä rengas. Näidenkin ominaisuuksien saavuttaminen perustuu innovatiivisten teknologioiden yhdistämiseen.

 MICHELIN ACT+ on uusi, innovatiivinen runkorakenne, jonka ansiosta Michelin Road 5 on kilpailijoihinsa verrattuna ylivoimaisen vakaa ajettava niin suoralla kuin kaarteissakin ja sen käsiteltävyys on nautinnollisen hyvä.

Michelin panostaa tuotteidensa korkean suorituskyvyn kestävyyteen. Tämä periaate ja innovatiiviset teknologiset ratkaisut toteutuvat myös uudessa Sport Touring -rengassarjassa: renkaat säilyttävät suorituskykynsä vielä kuluneinakin. Motoristeille tämä tuo lisää turvallisuutta, luotettavuutta ja ajonautintoa.

Uudessa Michelin Road 5 -rengassarjassa on 11 kokoa, mukaan lukien neljä TRAIL-rengasta. Renkaat tulevat myyntiin tammikuussa 2018*.

MICHELIN ROAD 5

     Eturenkaat     120/60 ZR 17                          Takarenkaat 150/70 ZR 17
                          120/70 ZR 17                                            160/60 ZR 17
                                                                                         180/55 ZR 17
                                                                                         190/50 ZR 17
                                                                                         190/55 ZR 17

MICHELIN ROAD 5 TRAIL

     Eturenkaat     110/80 R 19                                                                    Takarenkaat 150/70 R 17
                          120/70 ZR 19 *kesäk. 2018                                             170/60 ZR 17 *kesäk. 2018

Uusin numero