Motorcross Liiga starttaa Porista

Lappeenrannan Moottoripyöräilijöiden Noora Uro #197 kohtaa Porin Motocross -liigan avauksessa 90 kuljettajaa MXC/B luokassa. Yyterin pehmeä hiekka tulee olemaan raskas avaus usealle kuljettajalle.

Nooralla on kuitenkin edellisen viikonlopun Liivakunn –kilpailusta kokemusta Sakun pehmeästä hiekasta, eikä vauhtikaan tippunut ajon aikana. Talven lihaskuntoharjoittelu on tuottanut haluttua tulosta ja valmennusleirillä on vauhtia saatu lisää. Tavoitteena kilpailuviikonloppuna on olla A-ryhmässä ja sijoittua siellä niin hyvin kuin mahdollista.

 

Pojat ajaa kovaa mutta kampoihin pistetään.

Mukana avauskilpailussa on myös SM sarjan MXC/A luokan kuljettajia. Sääntöuudistukset mahdollistavat C/A –luokan kuljettajien osallistumisen MXC/B luokkaan, joka tuo näin väriä ja vauhtia päivään.

Iiris Penttinen #37 starttaa Suomen Cup MXD luokassa. Iiris on uusi kasvo Lappeenrannan Moottoripyöräilijöiden rivistössä ja hän ajaa 250 kuutioista Kawasakia. Muukosta treenaamasta tavoitettu Iiris lähtee hyvällä mielellä ja tsempillä kauteen.

Viime vuoden Suomen Cup ja MX-Liiga mestaruuden voittanut Maarit Mäkinen #8 on vielä sivussa kuntoutuksen vuoksi. Talven aikana tehdyt kolme eri leikkausta ovat muuttaneet kauden suunnitelmia, mutta kuntoutuminen edistyy hyvää vauhtia.

MX-Liigassa ajetaan 7 osakilpailua:

5.-6.5. Pori, 9.-10.6. Iisalmi, 7.-8.7. Kuopio, 4.-5.8. Lappeenranta, 11.-12.8. Lievestuore, 1.-2.9. Imatra ja 15.-16.9. Heinola

 

Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry

Motocross-jaosto

 

Uusin numero