Motopalvelu Teamissa neljä Suomen mestaria

Oskari Kantonen ajaa avoimessa luokassa kahdella eri pyörällä ja kauden tavoitteena on niin ikään kultakannassa pysyminen. Kantonen ajaa mahdollisesti myös valikoituja MM-osakilpailuja.

Kantonen on uhannut ottaa myös Päijänne-ajon voiton. Viime vuonna Kantonen starttasi Päitsin päätöspäivään toisena ja sijoittui lopputuloksissa yleiskilpailun neljänneksi kolmanneksi tulleen Riku Nikanderin jälkeen.

2010 Nuorten Suomen mestari Late Pohjonen jahtaa tänä vuonna mitaleita aikuisten luokan pikkunelareissa, mutta nyt kalustona on Team Motopalvelun KTM. Miko Mellin hätistelee kärkisijoja avoimessa luokassa 300-kuutioisella KTM:llä ja Markus Michelsson vahvistaa Motopalvelun tiimiä 125-luokassa.

Team Motopalvelun jäärataspesialisti, vuoden 2009 triplamestari, Kari Vehniäinen kisaa tänä vuonna jäällä kahdessa pienimmässä luokassa (JR1 ja JR2).

Crossiradoilla tiimin väreissä kisaavat Riku Rouhiainen ja Joni Tuominen. Riku Rouhiainen ajaa Yamaha YZF 450:lla kotimaista MX1 SM-sarjaa ja valikoituja MM-sarjan MX3-kilpailuja. Rouhiaisen tavoitteena on SM-mitali. Joni Tuominen ajaa kotimaassa sekä MX2 että MX1-sarjat.

Motopalvelu juhlistaa 25:ttä toimintavuottaan täysin moottoriurheilun merkeissä ja tukee myös joukkoa motocrossin tulevaisuuden lupauksia MX65-, MX85- ja MXJ-luokissa.

Tiedote: smlenduro.fi

Uusin numero