Motokuume Offroadpäivä oli menestys

Hyvinkään Vauhtipuistossa järjestetty Motokuumeen Offroadpäivä tarjosi mahdollisuuden päästä koeajamaan Hondan, Husqvarnan, Kawasakin, Suzukin, Yamahan, KTM:n ja Husabergin uusia crossi- ja enduromalleja.

Pyörien lisäksi varikolla oli mahdollisuus tutustua myös Allrightin, Duellin, Nakkilan Pyörän ja Mopon sekä PSE Partsin tuotteisiin.

Pirteän kuulaassa syyssäässä paikalle saapunutta runsaslukuista nappularengasporukkaa syötti ja juotti Hyvinkään Moottorikerhon kioskit, niistä ostetut kahvit ja makkarat tekivät terää ajovuorojen tauoilla.

Motokuumeen Offroadpäivä oli ensimmäinen offroad-tapahtuma, jossa koko motskarikaupan ala yhdessä toi samaan paikkaan kukin koko kalustonsa nähtäväksi ja koeajettavaksi. Paikan päällä olleiden kommentit olivat poikkeuksetta positiivisia, intoa riitti koeajoihin enemmän kuin mitä pyöriä oli tarjolla. Ajovuorot oli jokaisen maahantuojan leiristä buukattu täyteen tunneiksi eteenpäin mutta silti ajettavaa tuntui jokaiselle riittävän, ainakin pienen odottelun jälkeen.

Maahantuojat olivat selvästi tyytyväisiä tapahtumaan ja paikalla olleen väen kiinnostukseen. Tämä ensimmäinen kokeilu toivottavasti poikii tapahtumalle jatkoa, kenties seuraavan kerran jo keväällä lumien sulettua ja ajokelien jälleen muuttuessa kesäisiksi.

Uusin numero