Motokuume Offroad -päivä la 23.10.2010

Motokuumeen Offroad-päivässä pääsee niin Hondan, Husqvarnan, Kawasakin, Suzukin kuin Yamahankin puikkoihin. Motokuumeen riveissä esiintyy ensimmäisen kerran nyt myös KTM, joka tuo ajettavaksi uudet KTM ja Husaberg -mallistonsa. Varikolla on mahdollisuus tutustua myös Allrightin, Duellin, Nakkilan Pyörän ja Mopon sekä PSE Partsin tuotteisiin. Hyvinkään Moottorikerhon kioskit palvelevat koko tapahtuman ajan.

Aikataulu ja ohjeet 23.10.2010

Ilmoittautuminen alkaa klo 11 kerhorakennuksessa.
Ilmoittautumisen yhteydessä koeajaja sitoutuu noudattamaan annettuja ohjeita, sekä maksamaan mahdollisen moottoripyörän vaurioitumisen korjaamisen (omavastuu 1000 €). Lomaketta vastaan koeajaja saa koeajopassin.

Ilmoittautumisen jälkeen kuljettaja voi varata kultakin merkiltä yhden ajovuoron saamaansa koeajopassiin. Näin varmistetaan että kaikki pääsevät ajamaan. Ajovuorot varataan kunkin merkin varikkoteltalta. Ajovuoron jälkeen voi varata lisää ajovuoroja samalta merkiltä, jos varauslistassa on tilaa.

Koeajopyörät on numeroitu etunumerokilpeen. Numeron on täsmättävä koeajopassissa annettuun pyörän numeroon. Kuljettaja saa pyörän esittämällä koeajopassinsa maahantuojan edustajalle. Kuljettajat ajavat omissa, asianmukaisissa varusteissaan (kypärä, suojat, saappaat, hanskat jne). Puutteellinen varustus voi estää koeajon.

Ensimmäinen ajovuoro radalla /enduroreitillä klo 12.15.

Ajoaika
– 4 kierrosta MX / kuljettaja
– 1 kierros Enduro / kuljettaja

Ajovuorot alkavat aina tasalta, 15, 30 ja 45 min. yli tasatunnin (pois lukien ensimmäinen vuoro, joka alkaa klo 12.15).
Kuljettajat liputetaan pois radalta viimeistään 10, 25, 40 ja 55 min yli tasatunnin. Pyörät palautetaan kyseisen merkin varikkoteltalle, varikon äänivallin puolelle.

Mikäli koeajopyörä on vaurioitunut ja sitä ei voi koeajaa annettuna aikana, annetaan kuljettajalle ensimmäinen vapaa aika hänen näin halutessaan.
Radalla kiertää myös 0-pyöriä joiden kuljettajat auttavat tarvittaessa tai kutsuvat apua. SPR:n ensiapuyksikkö päivystää paikalla.

Koeajossa olevien pyörien lista tulee
www.motokuume.fi -sivustolle.

Uusin numero