Motokeidas Oy tuo SM-motocrossin Alavudelle

Karkkilan Moottorikerhon joutuessa peruuttamaan motocrossin SM-osakilpailun, sai Motokeitaan Marko Panula ajatuksen kilpailun viemisestä Alavuden radalle. – Olen itse kotoisin Alavudelta ja edustanut myös pitkään Alavudenseudun Moottoripyöräilijöitä. Omasta nuoruudestani muistan radalla ajetut SM-kilpailut ja ajattelin, kuinka hienoa olisikaan nähdä jälleen SM-motocrossia Murronnevan radalla, muisteli Panula projektin alkuhetkiä.

Aikaa miettimiseen ei ollut kuitenkaan paljon ja päätökset syntyivätkin nopealla aikataululla. – Otin nopeasti yhteyttä Alavudenseudun Moottoripyöräilijöihin ja kysyin heiltä innokkuutta asiaan. Kerhosta asialle näytettiin heti vihreää valoa ja projekti pyörähti liikkeelle. Kerho lähti viemään asiaa omalta osaltaan eteenpäin ja minä lähdin etsimään tapahtumalle yhteistyökumppaneita, Panula jatkoi.

Ilmainen sisäänpääsy

Motokeidas Oy:n lisäksi tapahtumassa on mukana myös joukko muita tukijoita. KTM Nordic, PSEPARTS, FOX ja Tapola ovat osaltaan toteuttamassa tapahtumaa. – Haluan antaa ison tunnustuksen yhteistyökumppaneillemme, jotka osaltaan mahdollistavat hienon kilpailun. Tukijoidemme ansiosta voimme tarjota kaikille katsojille ilmaisen sisäänpääsyn, jonka toivon houkuttavan paikalle runsaasti katsojia, Panula pohti.

Katsojille on tarjolla lisäksi sunnuntaina Motokeitaan näyttävä myymälä, josta alan harrastajat voivat ostaa ajovarusteita laidasta laitaan. Myöskään kuljettajia ei ole unohdettu Motokeidas SM-Motocrossissa. KTM ja PSEPARTS palkitsevat aika-ajojen nopeimmat, holeshottien ottajat ja erävoittajat KTM- ja FOX-tuotteilla.

Motokeidas SM-Motocross ATV ja MX1 2011 ajetaan Alavuden Murronnevan radalla 30.-31.7.2011. Lauantaina ohjelmassa on ATV-luokan SM-osakilpailu ja veteraanien Suomen Cupin lähdöt. Sunnuntaina puolestaan ajetaan MX1-luokan SM-pisteiden lisäksi myös C/A-luokan Suomen Cupin pisteistä ja lisäksi MX65-luokan kuljettajat nähdään radalla.

Uusin numero