MotoGP testit – Stonerin kultainen kosketus voimissaan

Ducatille päivä oli hyvä, sillä toiseksi nopeinta vauhtia piti Ducati Teamin Andrea Dovizioso. Testit jouduttiin keskeyttämään pari tuntia suunniteltua aiemmin sateen takia.

”Tosi positiivinen päivä, oli todella hyvä, että saimme ajaa kuivalla näinkin pitkään”, Stoner sanoi Speedsportin mukaan.

20173001201533.png?itok=T7NIhDt6

”Radan kuivuminen täällä kestää todella pitkään, joten jos hiukankin sataa, ei radalle pääse juuri lainkaan. Heti aamusta pääsimme ajamaan nopeita kierroksia ja saimme vahvistuksen sille, mitä olemme viime viikkoina arvelleet. Saimme tänään paljon hyödyllistä dataa. Pääsin erittäin hyvin sinuiksi pyörän kanssa”, Stoner kertoi.

Hänen paras kierrosaikansa oli 1:59.680, kierroksia kertyi 32. Dovizioso kiersi radan 29 kertaa, paras aika oli 1:59.797. He olivat ainoat kahden minuutin alittajat.

Yamahalta Ducatille siirtynyt Jorge Lorenzo oli vasta 17:s, eikä ollut lainkaan tyytyväinen.

”Tällä radalla huomasin ison eron tässä pyörässä ja Yamahassa, jota olen ajanut yhdeksän viime vuotta. Nyt on mietittävä, mitä voimme tehdä, että vauhti löytyy. Isoin asia on säätää ja muuttaa pyörä sellaiseksi, mitä haluan. Mutta vielä tärkeämpää on ymmärtää, miten se tehdään”, Lorenzo sanaili.

20173001202314.png?itok=V4inlufl

”Vielä on kuitenkin liian aikaista vetää yhtään johtopäätöstä. Muut Ducatin pyörät kulkivat tänään todella hyvin, joten on vain ajan kysymys, että saamme asiat kuntoon. Tässä pyörässä on valtavasti potentiaalia.”

Yamahan Maverick Vinales oli päivän kolmanneksi nopein 0,332 sekuntia Stoneria hitaampana. Hänen tallikaverinsa Valentino Rossi oli kahdeksas.

Hallitseva mestari, Repsol Honda Teamin Marc Marquez, oli yhdeksäs ja hänen tallikaverinsa Dani Pedrosa 13:s.

Uusin numero