MotoGP-sarjan munkki Wilaroit lähti luostarista työnhakuun

Wilaroitia, 23, viisi kautta MotoGP-sarjassa ajattanut Stop and Go (SAG) -tiimi ilmoitti, että yhteistyö on tullut tiensä päähän.

– Toivon Ratthaparkille kaikkea hyvää ja samalla myös parempaa onnea tulevaisuudessa kohenevien tulosten muodossa, muotoili espanjalaistiimin päällikkö Eduardo Perales.

Feem-lempinimeä kantavan Wilaroitin lähtö SAG-tiimistä ei välttämättä merkitse sitä, että hänen uransa olisi ohi MotoGP-sarjassa. Viime kauden MM-pisteissä vaatimattomasti 30. sijoittunut Wilaroit on yhdistetty varikkohuhuissa italialaisen Fausto Gresinin johtamaan Moto2-luokan tiimiin.

SAG-tiimillä on olemassa kahden kuljettajan kiintiö Moto2-luokkaan. Perales kiinnitti toiseksi kuljettajakseen espanjalaisen Angel Rodriquezin, 26, välittömästi päättyneen kauden jälkeen.

Rodriquez palaa radoille kahden vuoden mittaisen kilpailukiellon jäljiltä. Hän kärähti doping-testissä kiellettyjen lääkeaineiden käytöstä kaudella 2009. Käry kävi Espanjan CEV-sarjan Supersport-luokan osakilpailussa Albaceten radalla.

Uusin numero