MotoGP-mestari Marquez tyrmäsi F1-”uutisen”: Lopettakaa tuollainen!

Keväällä Hondan kanssa kaudet 2015 ja 2016 kattavan jatkosopimuksen solminut Marquez, 21, on ollut jo miltei koko viikon brittimedian pyörityksessä.

Kysymyksiä on sadellut laidasta laitaan ja niissä on udeltu myös F1-luokasta viitaten Valentino Rossin takavuosien vierailuun Ferrarin ratissa.

– Minulta kysyttiin, haluanko kokeilla F1-autoa. Vastasin, että mikä ettei sitten joskus. Se voisi olla mielenkiintoinen kokemus. En tiedä, miten tuo vastaus oikein ymmärrettiin, koska sitten kirjoittettiin, että siirryn formula ykkösiin.

– Älkää kysykö minulta enää tuollaista! Minun urani on MotoGP:ssä, naurahti Marquez koko kohusta myös hieman harmistuneena.

Marquez voitti kauden kymmenen ensimmäistä MM-osakilpailua. Putki katkesi vajaat kaksi viikkoa sitten Brnossa, jossa hänen jätettiin neljänneksi.

Marquez ei ole jäänyt märehtimään eikä murehtimaan Tshekin GP:tä.

– Ok, minulla ei ollut mahdollisuuksia voittaa Brnossa. Se oli ehkä MotoGP-luokan urani huonoin kilpailu, mutta löysimme ongelman ja pystyimme ratkaisemaan sen seuraavana maanantaina ajetuissa testeissä, vakuutteli Marquez.

* Video, Marquez matkalla Silverstoneen:
https://www.youtube.com/watch?v=CxbVEPdEj3o