MotoGP-markkinoiden kuumin kuljettaja hakee vauhtia MM-crossista

Suzukin RM-Z -motocrosspyörän puikoissa tunnetusti mainiosti viihtyvä ja talvisin Suomessa jääradalla harjoitteleva Vinales ei ole silti suinkaan suunnittelemassa lajin vaihtoa. Vinalesille riittää se, että italialainen tyttöystävä Kiara Fontanesi kartuttaa motocrossissa MM-mitalitiliään.

Suzukilla seuraavan GP:n ensi viikonvaihteessa Argentiinan Termas de Rio Hondo-radalla ajava Vinales on kuitenkin kuitannut Evertsiltä kutsun MM-crossin kiehtovaan maailmaan.

– Olisi hienoa, jos Maverick pääsisi jossain vaiheessa harjoittelemaan kuljettajiamme kanssa. Ja siihen hän on myös vastannut myöntävästi, myhäilee Everts.

Kuninkuusluokassa Yamahan ja Hondan kiikarissa oleva Vinales hakee vauhtia Argentiinaan parhaillaan Hollannissa ajettavasta motocrossin MM-sarjan kauden kolmannesta osakilpailusta.

Vinales viihtyy Valkenswaardissa luonnollisesti Suzukin joukoissa. Top Gun-kulttielokuvan innoittamana espanjalaisittain erikoisen etunimen saanut Vinales seurasi sunnuntaina Euroopan GP:n karsintoja ja visiitti huipentuu tänään ajettaviin kisaeriin.

– Olen todella iloinen siitä, että Maverick on täällä seuraamassa toimintaamme. Hienoa, että häneltä löytyi aikaa tulla toteamaan, miten Suzukin MXGP- ja MX2-luokkien tehdastiimit toimivat. Toivottavasti meille puolestaan tarjoutuu jossain vaiheessa tilaisuus päästä seuraamaan Suzukin MotoGP-luokan tehdastiimiä tositoimissa, tuumii Everts.

https://www.youtube.com/watch?v=FlSL9p9mSJ8

Uusin numero