MotoGP-luokan kuljettajista puristetaan mehut Malesiassa

Kisasimulaatioihin pyrkivistä kuljettajista puristetaan kirjaimellisesti kaikki mehut, sillä kuuman ja kostean Sepangin ilman lämpätila on kohonnut jo 33 asteeseen ja radan pinnasta pykäliä löytyy vielä 27 enemmän.

Hallitseva maailmanmestari Marc Marquez latasi Hondallaan ja samalla estradilla vajaat kolme viikkoa sitten hirmuajan 1.58,867, johon on tällä kertaa äärimmäisen vaikea yltää, sillä rata on tuntuvasti liukkaampi kuin Sepang 1:n aikoihin.

Marquezin vauhti on tosin tälläkin kerralla todella kovalla tasolla, mistä kertoo kierrosaika 1.59,115, kun keskiviikon hikisestä urakasta on jäljellä vielä reilut kaksi tuntia.

Jorge Lorenzo on löytänyt Yamahallaan hyvän terän toisella testijaksolla. Lorenzo tulee kakkosena 0,322 sekuntia Marquezin takana.

Yllättäjän odotettua viittaa sovitellaan puolestaan Hondan CWM LCR-tiimin Cal Cruthlowin harteille.

Crutchlow on löytänyt itsensä ja vauhtinsa yhden turhauttavan Ducati-kauden jälkeen. Crutchlow hämmentää Sepangissa kärkikolmikkoa 0,543 sekuntia Marquezin takana.

Kuuden nippuun ovat edelleen tiensä raivanneet Ducatin Andrea Iannone, Lorenzon tiimikaveri Valentino Rossi ja Yamahan Tech 3-satelliittitiimin pyörällä sähäkästi säväyttävä Bradley Smith.

Kolmikon erot kärkeen kirjataan lukemin 0,607, 0,718 ja 0,768.

Uusin numero