Motocrossin superlupaus Weckman tuplavoittoon Englannin EM-osakilpailussa

Suomalaisessa team Manninen Bros Honda tiimissä ajava sipoolaisnuorukainen nappasi ykköstilat sekä aika-ajossa, että molemmissa kisaerissä.

– Luonnollisesti olen todella tyytyväinen viikonloppuun. Odotukset olivat jo korkealla tänne tullessa, sillä tämä on yksi lempiratojani ja viime vuonna otin täällä ensimmäisen osakilpailuvoittoni. Startit eivät onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla, mutta molemmissa erissä nousin kärkeen jo heti erän alussa, kertoo Weckman.

– Olemme nyt muutaman viimeisen kilpailun aikana muuttaneet varikkotaulun käyttöämme siten, että nyt minulle näytetään myös kierrosaikani koko kilpailun ajan, jolloin on helpompi pitää tempo päällä vaikka ero toisena tulevaan olisi iso. Loppukautta ajatellen oli hyvä, että muut kärkikuljettajat ajoivat hieman sijoituksensa ristiin ja johdan nyt sarjaa 12 pisteellä. Hondan kisapuolen suurin johtaja Japanista oli myös paikalla katsomassa kisoja ja ennen eriä lupasin hänelle voittavani kisan, joten oli ihan hyvä, että pystyin pitämään sanani, naureskelee Weckman.

Seuraava EM-osakilpailu ajetaan Belgian Lommelissa heinäkuun lopussa, mutta kotimaassa Weckman nähdään kahden viikon päästä ajettavassa Orimattilan SM-osakilpailussa. Weckman johtaa MXC/A SM-sarjaa täysillä pisteillä kahden osakilpailun jälkeen.

Teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus
 

Uusin numero