Motocrossin SM-kalenteriin muutoksia

– Orimattilan Moottorikerhon ja Alavudenseudun Moottoripyöräilijöiden SM-osakilpailuviikonloput ovat vaihtaneet kalenterissa paikkaa siten, että Orimattilassa ajetaan Suomen Cup- ja SM-osakilpailut 2.-3.7. ja Alavudella samat luokat 13.-14.8, kerrotaan lajiryhmän tiedotteessa.

Aiemmin kalenterissa ollut SM-viikonloppu 27.-28.8. on aikaistunut kahdella viikolla. Tämä johtui siitä, että MX-lajiryhmän kalenterissa Hollannin MXGP oli väärässä kohdassa.

Kilpailuiden siirrot on sovittu järjestävien seurojen kanssa.

– Keski-Suomen Moottorikerholle merkitty kansallinen kilpailu 13.8. jää pois kalenterista.  Kerho ei voi järjestää kyseistä kilpailua kyseisenä varapäivänä johtuen cross country -kilpailun järjestämisestä elokuussa.

– MXSV- ja ATV-luokkien SM-osakilpailuilta puuttuu edelleen järjestäjät.

MXSV on nostanut osanottomaksut 95 euroa / pyörä ja osallistujat keräävät kilpailunjärjestäjille mainosrahaa 200 euroa / kilpailu. Kerhojen toivotaan hakevan SM-osakilpailujen järjestämistä. Lisäluokat sarjamuotoisiin kilpailuihin tulee anoa helmikuun loppuun saakka. Jos anomuksia ei tule, MXSV-osakilpailut määrätään motocrossin lajiryhmän toimesta sopiville kerhoille.

ATV:lla on kalenterissa toistaiseksi yksi SM-osakilpailu, joten myös ATV:lle tarvitaan kilpailunjärjestäjiä. ATV voi olla lisäluokka jo anotuissa kilpailuissa tai erillisinä omana kilpailuina. ATV- ja MXSV-kilpailut voivat tarvittaessa olla myös samaan aikaan eri paikkakunnalla muiden kilpailujen aikana.

– Vakka-Suomen Moottorikerho järjestää kansallisen West Cross Weekend -kilpailun 23.-24.4.

– Suomen Moottoriliiton lajien yhteiset lajipäivät järjestetään Rantasipi Aulangossa Hämeenlinnassa (Aulangontie 93, 13210 Hämeenlinna) 5.3.2016  ja motocrossin kilpailunjärjestäjien info 2.4.2016.

Uusin numero