Motocrossin MM-joukkue kovin tavoittein MM-joukkuekilpailuun: ”Kaikki on kunnossa”

Suomen joukkue lähtee taistelemaan jatkopaikasta nuorella joukkueella, johon kuuluvat Juuso Matikainen (MXGP), Kim Savaste (MX2) ja Jere Haavisto (Open).

”Suomen joukkueen osalta kaikki on kunnossa. Kuskit ovat terveinä, tyytyväisiä kalustoonsa ja ajamiseensa. Eli kaikin puolin hyvillä mielin lähdetään kilpailuun”, toteaa joukkueen johtaja Jussi Vehviläinen.

Mikäli kaikki sujuu ongelmitta, on Suomella mahdollisuus päästä lauantain karsintaeristä jatkoon A-finaaliin, eli 20 parhaan joukkoon.

”Tavoitteena on, että kaikki kuskit onnistuisivat ajamaan karsinnassa omalla tasollaan ja tehtyä kauden parhaat ajonsa. Muuta ei oikeastaan voi edes vaatiakaan, ja sitten katsotaan mihin tämä riittää. Finaalipaikka on mahdollinen, mutta huonoa tuuria ei kärsi olla yhtään mukana. Tietysti meillä voisi olla parempi onni jo lauantaiaamun starttipaikan arvonnassa kuin mitä viimeisinä vuosina, tämäkin auttaisi varmasti muutaman sijan verran karsinnassa. Rata näyttää kuvissa upealta ja vielä kun sää suosisi, niin tulee hienot kisat kokonaisuudessaan”, Vehviläinen toteaa.

(Lähde: Moottoriurheilu.tv)
 

Uusin numero