Motocrossin junnujoukkueet kokeilevat siipiään maailmalla

Suomesta kisaan lähtee kolme vahvaa juniorijoukkuetta joilla jokaisella on mahdollisuus erittäin hyvää tulokseen kilpailussa.
Pienimmässä 65-kuutioisten joukkueessa kisaavat, Eelis Viemerö, Saku Mansikkamäki ja Aaro Menna.
Keskimmäisessä 85cc joukkuessa puolestaan, Sampo Rainio, Kasper Kangasniemi, Jere Harju. Isoimmassa junioriluokassa open suomea edustaa Aleksi Kurvinen, Matias Vesterinen, Kimi Koskinen.
Joukkue ajoi tänään lauantaina valmistavan treenipäivän joukkuetta valmentavien Jussi Vehviläisen sekä Ludde Söderberginn johdolla.
Söderberg on päivään erittäin tyytyväinen
-Ihan loistava treenipäivä takana, saatiin hyvin simuloitua kisabaanaa Vesterisen pellolla missä on vastaavanlaisia kurveja ja saman tyylinen materiaali kun kisapaikalla. Pojat ajovat myös hienosti koko päivän. Leirin tarkoitus on luoda näiden normaalisti toisiaan vastaan ajavien poikien välille vahva joukkuehenki, ja tietysti myös samalla kuskien ja valmentajien välille. Myös joukkue tykkäsi päivästä ja pääsemme lähtemään hyvin valmistautuneena kohti Belgiaa.

Suomen juniorimaajoukkueen kilpailumatkan mahdollistavat yhteistyökumppanimme, Motonet, Betola ,Yoko, Brandix, mjp-events, Blåband ,TT-Teippi ,Maanrakennus Wiik , Nostin Pojat ,VHJ-Service, Dunlop, Dynaset, KTM Nordic, Arannatek, Balance Office Solutions, Kirkkoparkki, Ponkes, Hitsomet, Rantakone, Racing Bike Sidecar, Korjaamo S ja V Varis, Lång & Aronen racing, Ykkös-MP, RE-Motors, Dtech.fi. Suuret kiitokset tärkeästä avustanne juniorijoukkueellemme.

Uusin numero