Motocrossin ajoviikonloppu tytöille ja naisille sisäradoilla maaliskuussa

Offroad NaisDays -tapahtuma käynnistyy lauantaina 10.3. kello 14, jolloin Turun Moottorikerhon TMK Tietokeskus-Center -halliradalla (Artukaistentie 9, Turku) annetaan teoriaopastusta ajamiseen. Näin ollen myös kaikki ensikertalaiset ovat erittäin tervetulleita kokeilemaan offroad-moottoripyöräilyä.

TMK Tietokeskus-Center on varattu lajiin tutustumista varten kello 15-18. Ajettavissa on usean eri pyörämerkin mallistoa (motocross, enduro, trial) ja tarjolla on pyöriä niin pienille lapsille, nuorille kuin aikuisille.

Myös ajovarusteita on lainattavissa, mutta järjestäjät toivovat kaikkia kokeilijoita pukeutumaan vaatteisiin, jotka voivat likaantua ja kulua. Suositeltavaa on lisäksi ottaa mukaan tukevat kengät / saappaat sekä hanskat.

On myös hyvä varautua siihen, että Turun sisäradan hallin lämpötila on sama kuin ulkona. Samassa yhteydessä on Turun Moottorikerhon lämmin kerhotila.

Paikalle voi tulla oman aikataulunsa mukaisesti, mutta ensikertalaisten toivotaan olevan paikalla jo kello 14 alkavassa opastuksessa.

Ajokokeilu on maksuton.

Alaikäisellä pitää olla huoltaja paikalla.

Ajokokeilun jälkeen hallirata on kaikkien tyttö- ja naiskuljettajien vapaassa käytössä veloituksetta kello 18 eteenpäin. Ajaa voi omalla offroad-pyörällä tai koeajolaitteilla.

Vapaa ajo jatkuu sunnuntaina 11.3. kello 9-13, jolloin Turun Seudun Moottoriurheilijoiden TSMU Extreme Areena -sisärata (Puhdistamonnousu, Raisio) on varattu tyttö- ja naiskuljettajien käyttöön. Rata sijaitsee maan alla, ja rata-alueella on aina muutama plus-aste ulkolämpötilasta riippumatta.

Ajaa voi omalla tai koeajopyörillä, joissa tarjolla on myös sähköpyöriä.

Sunnuntaina ratamaksu on 10 euroa.

Ajon päätteeksi voi siirtyä Turun Seudun Moottoriurheilijoiden kerhotilaan Tusmulaan (Salvumiehenkatu 4, Turku), missä on varattu tapahtumaan osallistuville suihku ja sauna kello 13 alkaen.

Ajamaan voi tulla kumpanakin päivänä tai vain toisena. Radat sekä Tusmula sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä toisistaan.

Turun Moottorikerhon TMK Tietokeskus-Centerissä on pukeutumis- ja oleskelutilaa, keittiö ruoanlaittoa varten, wc- ja peseytymistilat. Tiloissa on myös mahdollista yöpyä veloituksetta ”lattiamajoituksella”, eli omat patjat ja petivehkeet mukaan.

Myös Turun Seudun Moottoriurheilijoiden Tusmula on käytettävissä vastaavasti kuin TMK:n kerhotila. Tusmulassa on lisäksi pyörien lämmin huoltotila.

Ennakkoilmoittautuminen on suotavaa, jotta järjestäjät osaavat varautua ajajamäärään sekä yöpymisiin.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Turun Moottorikerhon ja Turun Seudun Moottoriurheilijoiden sekä alan kauppiaiden ja maahantuojien kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Offroad NaisDays

Mika Vuori
p. 044 503 9229
mika.vuori@dnainternet.net

Marko Vihriä
p. 044 302 3166
marko.vihria@gmail.com

Turun Moottorikerho ry
TMK Tietokeskus-Center
Artukaistentie 9, Turku (alueella useita kaarihalleja ja radan halli sijaitsee ”kulman takana”, opasteet paikalle)
www.turunmoottorikerho.fi
www.facebook.com/Turunmoottorikerho.fi
www.turunmoottorikerho.fi/halli

Turun Seudun Moottoriurheilijat ry
TSMU Extreme Areena
Puhdistamonnousu, Raisio (entinen jätevedenpuhdistamo maan alla, opasteet paikalle)
Tusmula-kerhotila Salvumiehenkatu 4, Turku
www.tsmu.fi
www.facebook.com/TurunSeudunMoottoriurheilijat
www.tsmu.fi/ajopaikat/extreme-areena
www.facebook.com/tsmuextremeareena

Uusin numero