Motocross- tai enduropyöräpyörä tehomyyntiin OffroadExpossa

Yksityisille kuluttajille ja kilpailutiimeille varattavaan näyttelytilaan voi tuoda myytäväksi oman motocross- tai enduromoottoripyöränsä. Myyntipaikka varmistaa kalustolle tuhansien silmäparien huomion alan Pohjoismaiden suurimmilla erikoismessuilla.

Keskeisellä messupaikalla sijaitsevalla myyntialueella on tilaa 20 moottoripyörälle. Pyörän merkillä, vuosimallilla tai varustuksella ei ole rajoituksia. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla ovat yksityiset kuluttajat ja kilpailutiimit.

Jokainen pyörä varustetaan järjestäjän toimesta selkeillä myynti- ja yhteystiedoilla. Sitova ilmoittautumismaksu on 30 euroa.

Ilmoittautumismaksu myyntialueelle ei sellaisenaan sisällä pääsymaksua messuille tai Supercross-areenalle. Viikonlopun myyjälippu messuille maksaa 70 euroa tai vaihtoehtoisesti messuille + Supercross-areenalle 110 euroa. Myyjäliput sisältävät ilmoittautumismaksun.

Myyntitilaan tulevat pyörät on yleisön mukavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi pestävä sekä oltava sidottuna tukevaan varikkopukkiin. Myyjän paikallaolo ei ole välttämätöntä, joskin kaupanteon edistämiseksi suositeltavaa. Turvallisuussyistä tapahtuma-alueella ei ole mahdollista järjestää koeajoja.

OffroadExpon yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa ajetaan moottoripyöräilyn supercrossin SM-finaalit sekä järjestetään harrasteautoilun erikoisnäyttely X-treme Car Show. Viikonlopun aikana tapahtumaan odotetaan yhteensä 20.000 kävijää.
 

Uusin numero