Motocross: Haavisto voittoon Belgian mestaruusosakilpailussa 

Silve Racing KTM -kuljettaja Jere Haavisto ajoi kahteen erä voittoon motocrossin Belgian mestaruussarjan osakilpailussa Tessenderlossa.

Haaviston oli alun perin tarkoitus ajaa viikonloppuna kilpaa Hollannin Lieropissa, mutta joutui pitkän sairastelun vuoksi hieman muuttamaan suunnitelmiaan.

-Minun piti ajaa Belgian mestikka jo viime viikonloppuna Lommelissa, mutta sairastelun takia jouduimme muuttamaan hieman suunnitelmia sekä vaihtamaan Lieropin kilpailu tähän Belgian mestikkaan, koska olen vielä hieman puolikuntoinen. Lähdöt olivat molemmissa erissä melko heikot noin kymmenennen sijan tuntumassa, mutta onnistuin sieltä nousemaan suhteellisen nopeasti kärkeen. Ensimmäisessä erässä kaaduin lopussa kertaalleen ja kädet puutuivat melkoisesti niin kuin yleensä keväällä ensimmäisissä kilpailuissa, Haavisto kertoi.

Tessenderlossa oli mukana myös Eliel Lehtinen, joka ajoi Inters 250-luokassa eräsijat 10. ja 8.

-Ensimmäinen kilpailu ja hankala rata, oli vaikea löytää rytmiä ja ylimääräiset kaatumiset vaikeuttivat tilannetta. Ajo parani kuitenkin joka kerta, kun pääsi radalle ja tästä on hyvä jatkaa, kun saadaan lisää ajoa ja kisoja alle, Lehtinen kertoi.

Silve Racing kuljettajat jatkavat kilpailukautta tulevana viikonloppuna Vorselaarissa Belgian mestarauusosakilpailulla.

Uusin numero