Moto3:n mestarisuosikille mätkäistiin taas penaltia

Kent saavutti aika-ajossa kuudennen sijan, mutta hänen lähtöruutunsa putoaa rangaistuksen jälkeen kolmella sunnuntaina ajettavassa kisassa.

Kilpailun johto katsoi Kentin hidastelleen aika-ajossa, mistä seuraa automaattisesti penaltia.

Viikko sitten Australiassa Kent ajoi ykköseksi aika-ajossa, mutta hänet pudotettiin tylysti seitsemänteen lähtöruutuun. Silloin syynä oli Kentin hidastelu ajolinjalla aika-ajoa edeltäneessä harjoituksessa.

Leopard Racingin Hondalla kilpaileva Kent johtaa MM-sarjaa 40 pisteellä ainoaan uhkaajaansa, eli Red Bull KTM-tiimin portugalilaiskuski Miguel Oliveiraan. Kentille riittää sunnuntain kisassa mestaruuteen esimerkiksi se, että hän sijoittuu viiden joukkoon.

– Kakkosrivin lähtöpaikka ei olisi ollut lainkaan huono, mutta nyt tuli taas rangaistus ja olenkin kolmannessa rivissä. Onhan tämä todella turhauttavaa ja sitä samaa oli aika-ajon loppu, kun iso joukko kuljettajia lähti seuraamaan minua. Yritin karistaa heidät kannoiltani, mutta en onnistunut siinä. No, tärkeintä on, että olen valmistautunut hyvin kisaan. Kisavauhtini on kyllä kohdallaan, lupaa Kent.

Uusin numero