Moto3-eliittiin lukeutuva Folger mursi ranteensa crossiharjoituksissa

Espanjalaisen Jorge Martinezin johtaman Aspar-tiimin Kalex KTM:llä kilpaileva ja MM-pisteissä neljäntenä oleva Folger, 19, teloi oikean ranteensa harjoitellessaan motocrosspyörällä viime viikolla Mantovan radalla Italiassa.

Tällä kaudella Jerezin osakilpailussa kolmanneksi ajanut ja viimeksi Mugellossa paalupaikan lunastanut Folger tekee lääkintähenkilökunnan kanssa päätöksen Katalonian GP:n osalta perjantaina Montmelon radalla ajettavan ensimmäisen vapaan harjoituksen perusteella.

– Huonoa onnea ja täysin typerä kaatuminen, manaa myös Suomessa vuoden 2011 kesällä kahteen otteeseen harjoittelemassa käynyt Folger.

– Ranteessa on murtuma ja yritän auttaa tilannetta levolla Katalonian GP:n alla. Ranteessa on yhä hieman kipua, mutta se vaikuttaa päivä päivältä paremmalta, Folger toteaa toiveikkaasti.

Niklas Ajo laskee Folgerin lukeutuvan tämän kauden Moto3-luokassa siihen neljän kuljettajan nippuun, joka on ainakin hieman karussa muilta. Muut kolme kärkikuljettajaa ovat espanjalaiset Maverick Vinales, Ajo Motorsportin Luis Salom ja Alex Rins.
 

Uusin numero