Moottoriurheilupäivä tukee nuorta RR-lupausta

Nokian monitoimiradalla järjestetään lauantaina  27.8. suuri koko perheen moottoriurheilupäivä, jossa vierailijoilla on mahdollisuus tutustua eri moottoriurheilulajeihin sekä kartuttaa omaa ajotaitoaan niin kadulle kuin myös radalle. Kouluttajina ja opastajina toimivat moottorikerhojen edustajat, maailmanmestarit sekä ammattilaiset prätkäkouluttajat.

Järvikulman Autokoulu järjestää katuprätkäilijöille uudenlaisen koulutuksen jossa tavoitteena on kasvattaa kuljettajien ajotaitoa hiekkatietä muistuttavalla pinnalla. Koulutus tapahtuu speedway-radalla ja se sisältää liukkaanajon perusteet: kiihdytys, jarrutus, väistö ja kaarreajo.

Koulutukseen otetaan paikan päällä ilmoittautumisjärjestyksessä motoristit. Koulutukseeen osallistuneilta ei veloiteta mitään, vaan koulutusmaksu on vapaaehtoinen ja se menee lyhentämättömänä Nokialaisen kahdeksanvuotiaan RR-lupauksen Rico Salmelan uran tukemiseen.

Koulutukseen ilmoittautuminen alkaa: 12.00
Koulutus alkaa: 13.15

Esimerkillinen nuori

Rico Salmela on nuoresta iästään huolimatta onnistunut valloittamaan suomalaisen RR-kansan sydämet sekä kylmänviileillä ajotaidoillaan radalla että mahtavalla asenteellaan varikoilla. Kolme vuotiaasta asti aktiivisesti moottoriurheilua harrastanut Rico on malliesimerkki Suomalaisen moottoriurheilun tulevaisuudesta.

Nuori hurjapää on esittelemässä kalustoaan ja jakamassa nimmareita Nokialla kokopäivän ajan. Lähde mukaan tukemaan suomalaisen moottoriurheilun nuorta lupausta!

Katso Ricon urheilijasivut Facebookissa

Tiedote

Uusin numero