MMAF järjestää MP12-näyttelyssä rakenteluklinikan

MMAF:n osastolta 7k20 löytyy rakenteluklinikka, josta saa apua ja neuvoja moniin harrastajia askarruttaviin moottoripyörien muutostöitä koskeviin asioihin. MMAF omaa kotimaan vankimman asiantuntemuksen moottoripyörien muutostöihin liittyvissä asioissa, joten rakenteluklinikalta löytyy vastaukset myös hankalampiin kysymyksiin. Kimuranttien tapausten kanssa kannattaa ottaa mukaan tarpeelliset paperit (sakko, rekisteriote jne) ja valokuvia.

– Keskustelemme ja kiistelemme mielellämme myös makuasioista ja tyylisuunnista ja olemme heti valmiita kehumaan tai haukkumaan omistamasi merkkiset pyörät, toteaa MMAF:n kunniapuheenjohtaja Santtu Ahonen pilke silmäkulmassaan.

MMAF on valtakunnallinen moottoripyöräharrastajien edunvalvontajärjestö jonka tarkoituksena on edistää moottoripyörien rakenteluharrastusta. MMAF.n mukaan moottoripyörien rakentamista ei tule rajoittaa enempää kuin on turvallisuuden ja ympäristön kannalta välttämätöntä.

Samanlaisia ​​uutisia

Kullas vahvana SM-motocrossin kaatosateessa Orimattilassa

Vantaan Moottorikerhon Harri Kullas juhli kolmatta kertaa perättäin kaikkien erien voittoa, kun motocrossin SM-sarjassa ajettiin neljäs osakilpailu Orimattilassa sunnuntaina. MX2-luokassa puolestaan sarjakärki Imatran Moottorikerhon Matias Vesterinen väänsi niukan voiton Tampereen

Viimeisin numero