Miss Superenduro valitaan MP-messuilla lauantaina

Kisan järjestää Messukeskus yhteistyössä Helena Riihituvan kanssa. Kaikki kisaavat tytöt ovat MP-messuilla esiintymässä lauantaina 31. tammikuuta ja voittaja palkitaan klo 16. Kolme parhaiten sijoittunutta ja yleisön suosikkityttö ovat messuilla myös sunnuntaina.

Miss Superenduro-kisoihin osallistuvat Anette Mankolanaho (22) Raumalta, Suvi Heino (26) Hyvinkäältä, Marika Mattus (22) Raumalta, Rita Jokinen (21) Seinäjoelta, Miila Vikman (20) Lappeenrannasta, Krista Haanpää (20) Tampereelta, Riina Kiikala (21) Nokialta, Jannike Kaitajärvi (21) Vaasasta, Niina Hedman (21) Jyväskylästä ja Tiia Anttila (21) Paimiosta.

Äänestys on alkanut ja www.mpmessut.fi -sivuilta löytyvät jo nyt tyttöjen selfiet. Osallistujat esittäytyvät lauantaina klo 13 Biker’s Date lavalla.

Kilpailijoista kahdella on aikaisempaa kokemusta missikisoista. Rita Jokinen on voittanut Miss Globe Finland kisan 2013 ja voiton myötä lähti edustamaan Suomea Bulgariaan Miss Planet International -kisoihin. Sieltä hän voitti tittelin Miss Photogenic.

Anette Mankolanaho on Rauman Pitsimissi 2011 voittaja.

Tuomaristoon kuuluvat MP Maailma-lehden päätoimittaja Sami Salonen, malli, juontaja ja vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen,  SBS Discovery Radio Oy:n toimituspäällikkö Mikko Räsänen,  valokuvaaja Hans Lehtinen,  Miss Supercross 2014 Neea Poutanen ja MP-messuista vastaava  Niko Kantola Messukeskuksesta.
 
Säpinää MP-messuilla

 
MP-messujen Biker’s Date on moottoripyörähenkinen napakymppi, jonka juontaa tv:stä tuttu Kari Salmelainen. Perjantaina klo 18 ja lauantaina klo 15.

Biker’s Date -ohjelmassa herra ja neiti x valitsevat itselle sopivan moottoripyöräilykumppanin neideistä ja herroista a, b ja c.

Kisaan sai ilmoittautua tapahtuman verkkosivujen kautta ja halukkaiden määrä yllätti järjestäjät iloisesti. Kisaan oli innolla tulossa noin 100 herraa ja neitiä.

Biker’s Date järjestetään Biker’s Date baarissa, jossa muinakin aikoina on käytössä vapaa-  ja varattu-tunnistein varustetut juomamukit.

Biker’s Churchista
leima riparipassiin

MP-messuilla on tarjolla myös hengen ravintoa. Sunnuntaina klo 12 Messukeskuksen Talvipuutarhassa järjestettävä Biker’s Church poikkeaa tavanomaisista kirkonmenoista monessakin mielessä, sillä virsien tilalla soi rock’n roll ja kanttorin hommat hoitaa rautalankabändi.

Biker’s Church jatkaa Sons Of Abraham MCC:n järjestämien hengellisten tapahtumien sarjaa, joihin on tähän mennessä kuulunut mm. Elvis-kirkkokonsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia asunnottomien ja sotaveteraanien hyväksi.

Elämäniloiseen ja vapaamuotoiseen tapahtumaan on helppo tulla, vaikkei hengellinen elämä niin kovin aktiivista olisikaan. Kirkollisen osuuden jälkeen ohjelmassa on Aron & Cool Companyn Elvis Show.

Jumalanpalvelus toteutetaan lyhyen kaavan mukaan ja rippikoululaiset voivat saada siitä  osallistumismerkinnän ja samalla hieman vaihtelua rippikoulun kirkkokäynteihin.
 

Uusin numero