Miss MP21 -kisat käydään verkossa – yleisöäänestys käynnissä

vasemmalta oikealle
1. Ella Hartikainen
5. Janina Salmesvuor
4. Katariina Kunnari
3. Karleen Randver
2. Iida Latvala

(kuva: Hans Lehtinen)

Moottoripyörähenkinen Miss MP on valittu MP Moottoripyörämessuilla vuosittain Messukeskuksessa. Nyt MP-messuja ei järjestetä, mutta Miss MP21 -kisat käydään verkossa. Miss MP21 -kisan kymmenen finalistia on julkaistu www.mpmessut.fi -sivustolla. Tänä vuonna palkitaan ensimmäistä kertaa myös yleisöäänestyksen voittaja Motoristien suosikki -tittelillä. Kilpailu huipentuu Miss MP 21 -kisan finaalilähetyksessä 1.4.

Miss MP -kilpailussa kokonaisuus ratkaisee. Kilpailijoilta haetaan motoristihenkisyyttä, energistä asennetta, valovoimaa, näyttävyyttä ja kykyä ottaa yleisö haltuun. Kisaan osallistuvat esitellään verkkosivuilla videoiden ja kuvien kautta. Tänä vuonna motoristit voivat ensimmäistä kertaa äänestää suosikkiaan ja kaikkien 25.3. mennessä äänestäneiden kesken arvotaan Biketeamin 200 euron lahjakortti ja  HJC FG-ST -kypärä.

vasemmalta oikealle
6. Daniela Kälviläinen
10. Nina Laitinen
7. Laura Suhonen
8. Heidi Hänninen
9. Jonna Korpi

(kuva: Hans Lehtinen)

”Halusimme järjestää Miss MP21 -kisan, vaikka MP-messuja ei päästy poikkeusoloista johtuen toteuttamaan. Olimme jo pitkällä järjestelyissä, kun MP verkossa -tapahtuma peruttiin. Saimme paljon hyviä hakemuksia, joista vaikeiden valintojen jälkeen muotoutui loistava ja motoristihenkinen porukka.”, kertoo kisan järjestäjä Helena Riihitupa. ”Miss MP -kisasta saa näin verkossa toteutettuna erinomaista esiintymiskokemusta kameran edessä. Ensi vuonna pääsemme esiintymään taas MP-messuilla ja odotamme kovasti kohtaamisia sekä messujen tunnelmaa.”
 
Miss MP21 -finalistit:
1. Ella Hartikainen, 20 v. Kemi
2. Iida Latvala, 21 v, Vantaa
3. Karleen Randver, 23 v, Vantaa
4. Katariina Kunnari, 23 v, Tampere
5. Janina Salmesvuori, 21 v, Hämeenlinna
6. Daniela Kälviläinen, 20 v, Helsinki
7. Laura Suhonen, 20 v, Lahti
8. Heidi Hänninen, 24 v, Pieksämäki
9. Jonna Korpi, 34 v, Ylöjärvi
10. Nina Laitinen, 22 v,  Lapua

Kisa järjestetään nyt kahdeksatta kertaa ja voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat MP-messuja edustava Niko Kantola, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP20 Jenna Lehtimäki, valokuvaaja Hans Lehtinen ja juontaja-näyttelijä Viivi Pumpanen. Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen ja kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa. Myös perintöprinsessat sekä Motoristien suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla. Miss MP -kilpailun järjestävät MP-messut ja promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy. Videotuotannon ohjauksesta vastaa Viivi Pumpanen.

MP Moottoripyörämessut järjestetään seuraavan kerran 4. – 6.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.  Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston kanssa. Tänä keväänä järjestetään Moottoripyörien suuret koeajopäivät 25. – 28.5.2021 kiertueena, joka alkaa Helsingistä 25.5., jatkuu Jyväskylään 26.5. ja sieltä Tampereelle 27.5. ja Turkuun 28.5. Koeajopäivät järjestetään Messukeskusten pysäköintialueilla ja ajot suuntaavat lähialueille. Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä on 4.6.2021.

www.mpmessut.fi

Ja tässä viime vuoden voittajakolmikko:

Uusin numero