Miller keulii Malesiasta hymyssäsuin leikkauspöydälle Espanjaan

– Todella positiivinen testijakso ja olen erittäin tyytyväinen uuteen pyörään. Teimme siihen päivä päivältä yhä enemmän parannuksia ja löysin sessio sessiolta paremman fiiliksen ajamiseen. Ja sehän merkitsee sitä, että vauhtini nousee koko ajan, myhäili HRC:n (Honda Racing Corporation) kanssa kolmen vuoden sopimuksen omaava Miller.

Päättyneellä kaudella Moto3-luokan MM-hopeaa suomalaistalli Ajo Motorsportin riveissä ajanut Miller painuu Barcelonassa ennalta sovitusti Dexeus-sairaalaan, jossa GP-sarjan hovilääkäri Xavier Mir poistaa neljä kovia kokenutta ruuvia hänen oikeasta olkapäästään.

Barcelonan lähettyvillä Tarragonassa kisakauden asunut ja myös Suomessa mainiosti viihtyvä Miller pääsee sen jälkeen palaamaan kotimaahaansa Australiaan odottamaan tammikuun lopulla päättyvää MotoGP-sarjan testikieltoa.

Tositoimiin palataan välittömästi helmikuun alussa 5,5 kilometrin mittaisella Sepangin radalla, jonka Miller kiersi perjantaina omaan ennätysaikaansa 2.02,9.

Millerille laaja tuki
oppimisprosessissa

Monacosta käsin operoivan LCR-tiimin päällikkö Lucio Cecchinello oli innoissaan rookie-kuljettajan osoittamasta kehityksestä, eikä Miller itsekään moittinut esitystään.

Yksi harmiton kaatuminen Open-luokan sääntöjen mukaisella Hondan RC213V-RS -pyörällä ei jäänyt sekään kaivelemaan mieltä.

– Se oli pieni kaato ja onneksi ei mitään sen vakavampaa. Pyöräkään ei vaurioitunut pahemmin. En voi kiittää tiimiäni tarpeeksi kovasta työstä ja Hondaa heidän tuestaan. Kaikki opettavat minua todella hienosti siinä, miten MotoGP-luokan pyörää ajetaan, kehui Miller.

Miller tietää tarkalleen, mikä häntä odottaa talvitauolla leikkauksesta toivuttuaan.

– Minun on harjoiteltavaa lujaa saadaksen kehoni ja fyysisen kuntoni MotoGP-luokan edellyttämälle taholle. Pystyin ajamaan tänään pitkän vedon ja vaikka se olikin tosi raskasta, niin kehoni kesti sen. Tulen helmikuussa takaisin entistäkin vahvempana, julisti Miller.

Uusin numero