Millainen motoristi on Kummelista tuttu Heikki Silvennoinen? – Katso MP Pää pyörällä live


Tämänkertaisen MP Pää pyörällä liven vieraina mm. Heikki Silvennoinen sekä KTM Nordicin toimitusjohtaja Jaro Sihvonen.

Uusi MP Pää pyörällä live on julkaistu ja sen aiheina on MP-kaupan tilanne keväällä 2022 Suomessa ja koeajamisen merkitys. Niko Kantola käy läpi moottoripyörämyynnin tilannetta vuoden alusta huhtikuun loppuun.  Mikä on kaikista malleista myydyin moottoripyörä, kuinka isoja pyöriä ostetaan, missä ja mitkä merkeistä ovat kolmen suosituimman merkin joukossa. Kannattaako nyt ostaa käytettyä moottoripyörää vai ovatko hinnat kuumentuneet ihan liikaa?

Millainen motoristi on Kummelista tuttu Heikki Silvennoinen?  Mikä on Heikin uusi moottoripyörä ja miksi hän on valinnut juuri sen?  

Jaro Sihvonen (oik) ja Niko Kantola.

KTM Nordicin toimitusjohtaja Jaro Sihvonen kertoo KTM:n kuulumisia. Moottoripyöräalalla menee hyvin, vaikka tavaroiden saatavuus on heikko ja tuotanto joutuu tekemään nopeita päätöksiä. Uuden moottoripyörän ostajan pitää myös tehdä ostopäätös nopeasti, jos tietää minkälaisen moottoripyörän haluaa. Jaro kertoo myös moottoripyöräilyn tulevaisuuden trendeistä Suomessa ja pohtii sähköpolkupyörien vaikutuksia moottoripyöräilyyn. Jaron poika Miro Sihvonen ajaa motocrossia kansainvälisissä kisoissa, mutta millaista pyörää Jaro mieluiten ajaa?

Suuri moottoripyörien koeajokiertue järjestetään Jyväskylässä 31.5., Tampereella 1.6., Turussa 2.6. ja Helsingissä 3.6. KTM kiertueelle tuttuun tapaan melkein kaikki KTM:n mallit koeajoon. Koeajokiertueella tapaa myös Niko Kantolan, Miss MP 2021 Iida Latvalan ja vauhdikkaan juontajan Aleksi Halen!  

Linkki: MP Pää pyörällä live

MP Pää pyörällä liven yhteistyökumppani KTM Nordic.

Uusin numero